söndag 16 augusti 2009

Två örngott


Hittade två örngott på loppis för ett tag sedan, som jag tyckte var så fina. Igårkväll när jag såg dem i tyghyllan visste jag direkt vad jag skulle sy. En 5-årsklänning!
Ett örngott gick åt till kjol och volang och ett halvt örngott gick åt till livstycke. Mönstret har jag knåpat ihop själv. Ta ditt favoritklänningsmönster och sen är det bara att använda örngotten efter bästa förmåga! Snedslå runt hals och ärmar och extra roligt är det att jag hittade snedslån på en annan lokal loppis för så där en femma. Så 15kr har denna klänning kostat mig. Inte så pjåkigt jobbat...
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Riktigt fin :D
  Ja, jag ska väl försöka komma ner till när pappa fyller. DEt ser så ut nu i alla fall :) Hade en trevlig dag och kväll här i hagen :) Kram och tack så mycket!

  SvaraRadera
 2. Men Karin! Hur hinner du??? Du som jobbar och sitter på kontoret till NIO!!!

  Ljuvligt. Både klänning och den som är i!

  SvaraRadera
 3. Åsa... Jag är inne i en helt galen syperiod... Det är bara att rida på vågen. När blir det sykackel tro? Tisdag?

  SvaraRadera
 4. Hej Tack för den underbara väskan. Vad fin klänningen blev. Har en massa örngott, vill du titta? Tänker även på den låda jag har underställd med en massa avlagt fån linneskåpet. kramis mam

  SvaraRadera
 5. Hej mamms! Tar gärna emot gamla örngott! Ja, visst blev den fin! Oj... Här sitter jag... Vi ska ta och göra iordning oss för Smulan nu! Kram!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin