torsdag 18 mars 2010

Paul Frank


Häromdagen skrev jag om en kompis som hade tyg liggandes och där tid aldrig blev till att sy. (Vem känner inte igen sig?) De lila velourkläderna syddes till dottern och nu har även stora killen fått sina tröjor klara. Det var verkligen roligt att få sy till en kille och försöka göra lite extra detaljer. Jag vet att det är min egen fantasi som sätter gränser och jag vet inte hur det skulle vara om jag hade en kille, hur "vågad" jag skulle vara i färgval och modeller. Hur som helst, så fick den ena tröjan röd kant kring krage och ärmar och resultatet blev jättefint. Den svarta tröjan med mönstrade ärmar bandkantade jag både ärmar, halsringning och kanten nedtill på tröjan, det blev också jättebra. Det blev en riktig myströja! Slutligen bestämde jag mig för att göra ett linne, med bredare axel nu til sommaren. Skönt om axelsömmen inte är för smal, så den skyddar mot solen. Jag kan riktigt se L med kläderna på framför mig och jag tror att mamma J ska bli nöjd.
Summasummarum: Så roligt att få sy kläder till en pojke och att få lägga ner lite tanke på detaljerna.
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Jättefina. Jag ser L i linnet på och fotbollen i högst hugg framför mig. Verkligen jättefina mam

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Kul med lite roliga tyger som även passar lite större killar. Tycker själv att det är svårt att hitta sådana.

  SvaraRadera
 3. De blev jättefina! Vilka härliga tyger!

  SvaraRadera
 4. Jag älskar verkligen att sy killkläder! Tur är väl det: jag har ju två söner. Men jag tror att många glömmer att man kan göra så mycket roliga saker till pojkar, även om man inte gör lika många olika sorters plagg som till tjejer. Eller hur?
  Superfina saker, verkligen!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin