söndag 6 juni 2010

Outfit till webbutiken


Idag har jag sytt upp det sista inför öppningen av min egen webbutik. I morgon slår jag upp dörrarna och då hoppas jag att ni är många som kikar in! Glöm inte att jag erbjuder de tre första kunderna som handlar i butiken, en "Karinottilia-t-shirt", som gåva. Detsamma gäller för mina tre första befintliga kunder. Först till kvarn är det som gäller!

Mitt i all planerad sömnad unnade jag mig att sy lite "helt appropå". Det slutade med dessa elefantbyxor i tyg från Znok och design av Johanna. Randig muddväv från E-slöjd. Till byxorna sydde jag en randig ärmlös klänning, så att det blev en fin liten outfit. Både över- och underdel är sydda i strl 80/86 och kommer att finnas till försäljning i webbutiken from imorgon.

Ha en skön söndagkväll!
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Det rekker ikke jeg, men, kan du lage en body med hjelm til en nyfødt gutt? Han blir født i midten av juli, så da har du litt tid på deg. Jeg syr ikke slike saker, men strikker i stedet. Send meg en mail, så blir vi enige om stoff og slikt... Synnøvehilsen
  ps.gleder meg til å se butikken din!

  SvaraRadera
 2. Glemte å skrive at dette er 4. barnebarnet og første gutt. Jeg har jo 1 jente (36) og 3 gutter selv der yngstemann er 19 nå... De andre er 31 og 22, så tiden flyr! Du lager så fine ting at jeg velger å bruke netthandel nå.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig läsning, såhär på morgonkvisten rett og vrang! Grattis till nya barnbarnet. Jag hör av mig till dig!

  SvaraRadera
 4. God morgon!
  Lilla L började skratta när hon fick se outfiten, så man kanske skulle beställa...
  Lycka till med lanseringen, Karin!

  SvaraRadera
 5. Lycka till med webshoppen!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin