lördag 28 december 2013

Hej då!


Hej!

En blogg som inte har uppdaterats sedan augusti... Ja, det är den här bloggen det. Under de ca 6 år som jag har bloggat har jag aldrig haft ett sånt långt uppehåll. Nog har man tagit sig en bloggsemester emellanåt, men inte i ett halvår. Jag har följt många sy- och pysselbloggar genom åren och rätt som det är slutar inläggen komma från en favvoblogg, som jag börjat undra vad som hänt. Ledsnade bloggaren? Räckte kanske tiden inte till? Lever människan över huvudtaget? Precis detta hände mig. Tiden, lusten och viljan har sakta men säkert runnit från mig. Jag har fått mail där man undrar om jag mår bra eller om något hänt. Hua! Det kan vi reda ut med detsamma, jag mår bra! (Tack för visad omtanke dock...) Jag lever i allra högsta grad men har nog haft svårt att komma fram till vad som ska hända med bloggen och mina sew-alonger. Då blir det lätt att bloggen skvalpar vidare, till slut enbart på luft.  Så vill jag inte ha det!

Som person är jag mer av en "av eller på person". Antingen gör man något och då ordentligt, eller så lägger man ner. Så det här halvåret då bloggen bara har släpat med som en liten fripassagerare har inte alls känts bra. Jag vill faktiskt be om ursäkt för att den har varit så misskött den senaste tiden. Här skulle jag kunna rada upp ett helt gäng ursäkter, men jag hoppar över det och avslutar istället med att säga tack. Tack för dessa fantastiska år med en massa skoj. Tack för alla era kommentarer, mail, brev, telefonsamtal, presenter och paket på posten som jag har haft glädje av under åren som har gått. Tack till alla er som har handlat från min webbutik, i min hemmabutik och på Syfestivalen. Vad roligt det har varit att få möta alla er! För att inte tala om sew-alongerna... Sååå kul!

Bloggen finns kvar, men kommer i och med detta sista inlägg inte att uppdateras längre. Jag hoppas att ni ändå kan ha nytta av tutorials, sew-along-inlägg och kanske lite inspiration? Med risk för att vara lite klyschig, men jag passar på ändå... Ta till vara på era drömmar och idéer, våga förverkliga det ni vill göra med era liv, både i det lilla och i det stora. Det har jag gjort och jag ångrar inte en sekund.

Känner man att man vill fortsätta hålla lite span på vad jag pysslar med så är det Instagram som gäller. Jag heter "karinottilia" och ni är mer än välkomna att följa mig där. Sömnad, pyssel och vardagsliv blandas hej vilt! Vi hörs :-)

Kram från Karin

7 kommentarer:

 1. Tack säger jag också. Din blogg var en av de första sybloggarna jag började läsa när jag började sy för snart tre år sedan. Jag har fått mycket inspiration och många bra tips. Återigen tack!

  SvaraRadera
 2. Och tack till dig! Din blogg och senare även sew-alongerna har varit en stor inspirationskälla för mig. Det är lustigt det här att man tycker att man känner dig bara för att man haft kontakt i cybervärlden! Hur som helst, jag kommer sakna din blogg och ditt engagemang i sew-alongerna men förstår att det du har hållit igång länge nu inte kan vara för evigt. Jag kommer absolut följa dig på Instagram!

  SvaraRadera
 3. Kloka du! Kommer sakna dig här, och den energi du gav, men förstår dig helt och fullt. Lycka till med det du bestämmer dig för att göra - jag följer dig ju lite här och var så saknade blir inte så stor :)

  SvaraRadera
 4. Tack till dig för all inspiration!!! Ha det så bra!!

  SvaraRadera
 5. Tack för alla inspirerande inlägg under dessa år! Kommer att sakna din blogg.

  SvaraRadera
 6. Kommer sakna dina inlägg men tackar för att bloggen ligger kvar.

  SvaraRadera
 7. Tänkte just på dig, när jag ikväll plockade fram mina finaste Karinottilliaaband till en babyfilt <3
  Må så gott! ...och tack för det som varit:)
  Med vänlig hälsning. Linda

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin