onsdag 30 december 2009

En uppsättning ugglor


Efter att ha skrapat lite med foten och stämt av med Strömming, sydde jag dessa vantar. Har sytt vantar tidigare, men inte sålt, bara gett bort. Men det är ett sådant perfekt sätt att ta reda på stuvarna. Tack Strömming för din välsignelse...

Vantarna är fleecefodrade och har lång mudd, som gör att de sitter och framförallt, de är tumlösa. För er som har "hängt med" ett tag, är detta inga nyheter, men för min granne som fick sitt första par, var det en stark upplevelse... :) Efter att ha letat och letat efter tumlösa vantar hade hon gett upp. Den lille pojken blev kort därpå med ett par vantar sydda av limeflodisar.

Appropå lime, så går jag och väntar sedan den 22/12 på mina limeelefanter och limetåg från Jofotex. Kanske kommer de idag?
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Ja det var ju inte jag som uppfann den tummlösa vanten precis! Dessa var toppenfina! Och de är verkligen helt suveräna!

  Kanske ska skriva att det kollades med mig för att jag var den enda i UppSytt som hade vantar på den första marknaden men att du hade sytt några till den andra!;)

  SvaraRadera
 2. Äras den som äras bör... Den som nu var först med denna modell har jag ingen aning om. I "min" värld var det du. :)

  SvaraRadera
 3. Kollat runt här lite på din blogg...jättefina grejor du gör :)

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin