onsdag 10 oktober 2012

Quiltad Weekender


När jag såg "One Shabby Chicks" quiltade Weekender höll jag på att svimma av förtjusning. Nått så snyggt är det riktigt längesedan jag sett. Hon är GRYM! I brist på egna sydda alster visar jag andras...

Jag låter bilderna tala för sig själv och hoppas att ni blir lika inspirerade som jag att sy en Weekender Travel Bag från Amy Butler.

Jag har sagt det förr och säger det igen; att quilta är coolt!

10 kommentarer:

 1. Ja, jösses så snygg - och vilket jobb!!! Men visst blir man sugen på att testa!! :-)

  SvaraRadera
 2. Den är alldeles, alldeles underbar!!!!

  / Hanna

  SvaraRadera
 3. Vilken ljuvlig och fräck väska nej nu börjar skapar kraften spira fram i mig!! Tack att du visade den...Carina

  SvaraRadera
 4. Helt sjuuukt snyggt! Jag har länge tänkt göra mig en sån väska men det står tyvärr inte så högt på min prioritering lista men nu blev jag ännu mera sugen att testa!!!

  SvaraRadera
 5. Jisses, vad snygg! Jag håller på med en weekender travel bag i svart/vitt men har kommit av mig lite. Detta var dock grymt snyggt!

  SvaraRadera
 6. Ja, den var läcker! Nackdelen med att sy i lappteknik är att det blir mer skarvar och ännu tjockare lager att sy igenom... Fast man kan ju ta ett helt tygstycke och ändå quilta.

  SvaraRadera
 7. Wow, den är bara sååå läcker! Tack för inspirationen - nu flyger nog min förkylning sin kos!

  SvaraRadera
 8. Hon har inte använt något mellanlägg förutom tjockare bomullstyg. Hon har haft Peltex i botten, det är det enda mellanlägget hon har använt. Kanske något att ha i åtanke om man känner att det är en utmaning att sy i Habalon och en massa tyg :)

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin