torsdag 22 april 2010

Äntligen!


Som jag längtat och väntat! I måndags damp de ner i brevlådan och jag frossade i dessa underbara fordonstyger från Mjuka Tyger. Det är fantastiska Johanna Ahlard som designat. Ni vet hon med djungel, apor, elefanter, ja en massa fint!
Linnen har jag fått önskemål om att sy upp och nu var det dags. Även om snön yr för fullt utanför mitt fönster, så sägs det att våren är på väg. Hoppas att dessa linnen kommer att komma väl till pass till sommarvärmen. De flesta är tingade, men jag sydde några extra som kommer att finnas i butiken.

Nu måste jag sy vidare på vårt syprojekt som vi har fått i UppSytt. Imorgon ska filtarna sys klart. Håll utkik för sneak-previews i UppSytts blogg!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Men oj det var bara hur kul som helst för mig att se detta inlägg. Superfint!!! Tänk att det som börjar som lite streck på datorn slutar som något så fint, efter fin sömnad och massa hjärta från er *ler* Kram och tack för titten/Johanna

  SvaraRadera
 2. Är du helt galen?!?! Hur HINNER du? Så snygga linnen! JAg gillar tyget en massa och önskar jag hade haft lite hemma också men jag ska inte köpa alla tyger har jag bestämt mig för... Nu har man ju rätt fullt upp ändå men är nog på banan!

  SvaraRadera
 3. ÅÅÅÅÅHHHHH!!! Läckert! Och vilket underbart bildkollage!

  Kram! // Åsa

  SvaraRadera
 4. Men, hade jag inte länkat till dig! Nu är det ordnat! :D

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin