onsdag 7 april 2010

Tillbaka där jag började


Under en tid har jag känt mig lite stressad över allt jag ska hinna med när det kommer till sömnaden. Detta i sin tur har lätt till att jag inte har bloggat så mycket på ett tag. Men jag har sytt desto mer. Jag valde bort att blogga och istället sy sånt som jag tycker är roligt. Jag har sytt tröjor, kuddfodral, mobilfodral, klänningar och en hel del andra saker. Dessa kanske jag bloggar om vid ett senare tillfälle? Vi får se.

Men den här lilla karamellen var jag bara tvungen att blogga om, eftersom det känns som att jag är tillbaka där allt började. För ett par år sedan när jag började sy på allvar (på skoj?) sydde jag och många med mig förklädesklänningar. Sen har det inte blivit någon alls ända tills nu. Gunilla Axéns molntyger har legat lika länge i tyghyllan och nu var det dags. Jag har bara okynnes-sytt denna klänning. Kantbandet med de rosa prickarna passade bra ihop och jag blev liksom glad av att sy klänningen. Känner på mig att det kan bli ett helt gäng sådana här...

Våren är här och det är så skönt att bara sy sånt som är roligt! Klänningen finns till försäljning i butiken. Kika in där för fler bilder.
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. Hade R varit flicka hade jag köpt den direkt! Den är ju så söt! Förstår att du okynnessydde den och att den gjorde dig glad. JAg har en okynnestillklippt jacka här hemma som jag bara längtar att få sätta maskinerna i, ibland ska man verkligen bara sy det man VILL inte det man "måste"!

  SvaraRadera
 2. Jättefin. Varför har jag ingen så här liten längre, minstingen L är ju nio mån snart.Fortsätt okynnessy. Det behöver du som jämnvikt till pluggandet. Kram mam

  SvaraRadera
 3. Supersöt!! Satt precis och tittade och funderade på att beställa det där Axén-tyget; eventuellt till ny gardin i barnrummet.

  SvaraRadera
 4. Hej AVigan! Jag vet, det är så himla fint. Vi har det gråa molntyget som badrumsgardin!

  SvaraRadera
 5. Hej Karin! Jag älskar också det här tyget. Nu ser jag att det går att sy småkläder i det också... Jag har funderat på om inte mönstret är "för stort" för det.

  Jättefin klänning! Och du, att behålla lusten är jätteviktigt, så okynnessy du!

  Kram

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin