söndag 23 maj 2010

Snart i min nya webshop!Denna haklapp är sydd av en härlig bit vaxduk, som jag fyndat på en loppis. Vaxduken var helt oanvänd och av jättefin kvalitet. Jag är fortfarande en "sucker" för turkos och orange ihop och därför gillar jag denna haklapp extra mycket.
Några av er har säkert noterat att min försäljningsblogg varit ofrånkomligt ouppdaterad ett tag. Det beror helt enkelt på att jag har slitit med min alldeles egna webbutik! Det har inte varit helt självklart att starta en webbutik eftersom man hela tiden undrar om det verkligen finns intresse och kundunderlag. Men eftersom jag går en utbildning som heter "Näthandel och försäljning" och en stor del av utbildningen går ut på att starta en webbutik kändes det ju mer vettigt att göra en egen på riktigt. Det var bara en månad sedan som jag bestämde mig för att göra slag i saken. Just nu läser vi småföretagande och en hel del bokföring och 100% studier i kombination med skapandet av en webbutik har upptagit i stort sett all min lediga tid.

Mitt mål är att slå upp portarna innan maj månads slut. Tills dess finslipar jag detaljer och tittar på olika betallösningar. Så mycket att göra, men också så väldigt roligt och lärorikt!
Posted by Picasa

12 kommentarer:

 1. Turkos och orange är en underbar kombination. Lycka till med nya webshopen, det kommer säkert gå bra :) Du gör så fina grejer :)

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vilken kanonfin haklapp, kan man tinga en åt lilla L?

  SvaraRadera
 3. Javisst kan man göra det ;)

  SvaraRadera
 4. Wow, vilken klockren färgkombo!
  Jätte frächt./Åsa

  SvaraRadera
 5. oh så snygg!

  Varför har jag ingen bebis att handla till..?

  hmm...

  Lycka till med webshopen, du modiga!

  /C

  SvaraRadera
 6. Hej där Karin! Snart har jag nog tappat både ork och tid för att sy själv. Då kommer jag och shoppar i din nya butik. Du inspirerar mig, tjejen!!!

  Kram Tinis

  SvaraRadera
 7. Så söt haklapp! jättefint mönster på vaxduken. Kul med web-shopen, lycka till!

  SvaraRadera
 8. Va kul! lycka till! Saknade dig på syjuntan, men vi bestämde oss för att fortsätta i höst! Ha en bra sommar!

  SvaraRadera
 9. Hej och tack för allas hejarop!

  SvaraRadera
 10. Jättefin kombination! Gillar den skarpt!

  SvaraRadera
 11. Turkost och orange äger!

  Näthandel, småföretagande och bokföring! Det lät intressant. Kanske nåt sånt man ska satsa på om jag ev blir friställd om 1 ½ år... Jag återkommer i så fall :) Lycka till med webshopen!

  SvaraRadera
 12. Så du ÄR på G iallafall din luring! :D Så skoj!!

  Superfin haklapp, förstår att du gillar tyget. Det gör jag också!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin