måndag 31 maj 2010

Tack Johan!

Min husgud för tillfället heter Johan och är den person som har tagit fram min logotyp. Visst är den fin? När jag fick se den för första gången i fredags kikade jag mellan fingrarna när jag öppnade filen. Jag var orolig att jag inte alls skulle ha lyckats förmedla vad jag var ute efter. Men när jag sedan tittade på den blev det kärlek vid första ögonkastet! Jag fullkomligen älskar det han lyckats skapa. Enkel, tydlig men ändå full av värme. Så känns den för mig. Citerar Johans egna tankar:
"Jag valde ren magenta som färg på texten för att den ska synas bra och kännas livlig. Färgerna på blommorna tänkte jag skulle associera till grönt gräs, blå himmel och sol - sommarlov helt enkelt."

Johan-You're the man!!!

Han har inte bara skapat min logotyp, utan tagit fram en grafisk manual. Hur lyxigt känns inte det? Vadan allt detta+ Jo, webshopen och det egna företaget måste ju se snygga ut, nu när vi ska börja visa upp oss... :)

5 kommentarer:

 1. Det blev verkligen jättefint! vad kan man säga...Johan är duktig! /Busetroll

  SvaraRadera
 2. Kan bara hålla med! Jättesnygg!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Men så roligt, Karin! Det här ligger mig varmt om hjärtat som har jobbat med varumärkesprofilering och marknadskommunikation i hela mitt yrkesliv. Har inte gjort något vidare åt mitt lilla företag ännu, dock...Det borde jag!

  Det blev en otroligt fin logga! Grattis!

  SvaraRadera
 4. Så fin logga! Visst är det härligt att jobba med proffs!! Jag ska också få en hel grafisk manual - såå lyxigt!

  SvaraRadera
 5. Färgstark och jättefin logga, tur att det finns människor som kan det där med färg och form:)

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin