tisdag 7 december 2010

JamasHär har jag sytt en vanlig tvådelad pyjamas. Beställaren valde färgkombo och brunt är ju fint till det mesta, men när jag sytt klart tittade jag på kläderna och liksom slogs av hur fina färgerna var tillsammans. Som om man inte sett det förr... :) Precis när jag skulle packa och posta slogs jag av tanken att något inte stämde. Mycket riktigt... I beställningen stod det klart och tydligt att byxorna skulle vara tightare i modellen, mer som ett par långkallingar. Som ni ser så är byxorna på bilden inte av den tighta modejangen... Det var bara att sätta sig och sy ett par nya och det gick ju bra. Men jag hann då inte fota något. Det var bara att packa och posta. Så kan det gå!

Åh vad roligt det var imorse att få skänka ett överraskningspaket! Det kommer jag definitivt att göra om. Går redan och fnular på vad jag ska plocka ihop till nästa tillfälle :) Fortsätt att hålla utkik här och på FB.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Mmmm det där var verkligen ett set i min smak. Så enkelt men så fint!! Hoppas jag får lägga vantarna på gröna elefanter nån gång...

    SvaraRadera
  2. Tänkte precis "wow vilken snygg kombination" när jag såg fotot på pyjamasen. Ibland missar man de enkla å så snygga kombinationerna i sin iver att matcha :-)

    SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin