söndag 23 oktober 2011

Kokkatyg och planering...


Nya tyger på ingång
Kolla in vilka fina tyger jag får hem från Kokka nu i veckan. De här ser jag verkligen fram emot att få sy en väska eller en kjol av. Fin-fina hösttyger! Färgerna är så fina tillsammans och dessutom matchar de fint ihop med rävarna, som jag visade i ett tidigare inlägg. Läggs upp i butiken i början av veckan.

Planering
Vet ni? Jag längtar så himla mycket efter Syfestivalen och det är så roligt att planera inför den. Jag har några som kommer att hjälpa mig i montern (inte alla samtidigt...) och det är toppen att ha dem att bolla med. Tack snälla Therese, Bea, Linda, Lovisa och Frida för att ni så helhjärtat ställer upp för mig! (Tack även mamsen och papsen som hjälper mig att köra alla pinaler fram och tillbaka!)
Det är så himla mycket att tänka på. Allt från skyltmaterial, hur montern ska se ut, vad ska jag sälja och ska jag ha någon tävling? Kassalåda eller magväska? :) Tape, häftpistol, klädvårdsrulle, visitkort, kassar, kvittorullar, pennor, kaffetermos, plåster, värktabletter och handkräm... Herregud! Jag skulle lika gärna kunna förbereda mig för en vecka i vildmarken... För att inte tala om att jag börjar bli nervös över att jag inte kommer att känna igen folk. Jag menar, jag "känner" ju er via bloggar, facebook och mail, men sen när man ska ses, då är det inte lätt att veta vem som är vem. Lova att inte glömma bort att presentera er med era bloggnamn :) Då känner jag igen er på studs ;)
Har ni några idéer som ni vill dela med er av vad gäller tävlingar i montern, eller andra aktiviteter så feel free att dela. Lämna gärna en kommentar om allt från huruvida jag verkligen behöver handkräm med mig till vilken tävling ni helst skulle vilja ha...

Pssst... Tack för era kommentarer i inlägget innan gällande Facebook vs blogg. Fortsätt lämna kommentarer så drar jag vinnarna på torsdag kväll!



Posted by Picasa

4 kommentarer:

  1. Jag föreslår magväska, man arbetar friare då. Bra skor för golvet är hårt, speciellt på lördag kväll efter två intensiva dagar. Frukt, choklad och vatten i montern. Ibland hinner man inte äta. Jag förstår att du längtar, för det är superskoj att stå på syfestivalen. Det ska bli roligt att träffa dig live. Släng med handkrämen man vet aldrig :)

    SvaraRadera
  2. Åh, så spännande! Tyvärr kommer inte jag dyka upp. Jag hade gärna varit där. Så är det när man bor 90 mil från händelsernas centrum...
    Jag önskar dig lycka till och jag tror du kommer ha jättekul, lär komma en hel del sytokar tror jag.

    SvaraRadera
  3. Då jag aldrig har gjort något liknande har jag inga tips att komma med :( Mycket vätska kanske? Fast då blir det ju fler toabesök och hur gör man med dessa om man är ensam?

    Ses på fredagen, jag och Alice komma förbi och hälsar!

    SvaraRadera
  4. Jag har stått i monter på trädgårdsmässan, håller med om allt som mulliga m säger. Bekväma skor är viktigast av allt. Bra fickor eller magväska att ha pengarna i.Om du har ett bord, se till att ha en duk som räcker ner till golvet på framsidan så kan du "gömma" saker under bordet utan att det ser skräpigt ut. Lycka till! /Irene

    SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin