torsdag 24 maj 2012

Jag vill! Vill ni?

Här håller jag på och grejar och fixar med små liveshow-framträdanden... Vem tror jag att jag är? Jo, jag är hon som vill testa lite nytt och efter att ha haft tre olika Sew alonger inser jag värdet av att få visa saker och ting live. En stillbild är en stillbild. En video eller ett streamat framträdande är något helt annat. Tänk er YouTube fast live. Härligt ju!

Jag ser framför mig nästa Sew along då vi ska sy en plånbok. Jag kan visa de olika momenten live och ni kan chatta och kommentera hej vilt under tiden. Det skulle kunna se ut såhär:
"Ikväll klockan 21:00 sänder jag live då vi går igenom alla mönsterdelar. Samtidigt finns det möjlighet att chatta och kommentera." Hur låter det? (För de som inte kan hänga vid datorn just kl 21:00 sparas videon och går att se senare.)

I mina öron låter det bra, men jag vill veta vad ni tycker. Lämna en kommentar med era synpunkter. Bra som dåliga. Jag gillar ju er ändå ;)

19 kommentarer:

 1. åh då ska jag se det när Tindra somnat. Lovade henne se på mello. utan att tänka på att det börjar kl21. Hmmm blir roligt imorgon!

  SvaraRadera
 2. Jag tycker att det låter helt fantastiskt Karin!! Att du orkar :-)

  SvaraRadera
 3. Låter väldigt trevliogt!

  SvaraRadera
 4. Tack för era kommentarer! Ni andra, passa på att tyck till ni också!

  SvaraRadera
 5. Wow! Låter som en toppenidé!

  SvaraRadera
 6. Vilken kul idé! Då blir det syjunta på riktigt ju :D

  SvaraRadera
 7. Låter som en jättebra idé!

  SvaraRadera
 8. Låter som en jättebra idé!

  SvaraRadera
 9. Ja! Vad kul! Kör du via youtube då alltså? Eller nåt annat typ Adobe connect så att vi kan prata med dig också? Kram!

  SvaraRadera
 10. Låter spännande, hoppas jag får möjlighet att se någon av dem! Klart du ska få möjlighet att testa lite coola tekniker i dina projekt!

  SvaraRadera
 11. Vad är det för plånbok som ska sys?

  SvaraRadera
 12. Det låter som en bra ide! Jag har ju inte kunnat hänga på ngn sytillsammans än men är på gång till hösten... när blir det plånboken?
  Susanne

  SvaraRadera
 13. Låter superskoj!!
  Bara man kan se filmsnutten sen igen. För inte hinner ja allafall med att sy samtidigt, skönt att kunna titta tillbaka :P

  SvaraRadera
 14. Jätteroligt! Gillar skarpt!

  SvaraRadera
 15. go for it! låter som en kanonidé!

  SvaraRadera
 16. Det låter som en aldeles utmärkt idé. Ska bli kul!

  SvaraRadera
 17. låter kul!
  jossan

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin