torsdag 6 september 2012

Sy en enkel liten necessär!


Men hur roligt var inte det här då? Jag sydde två av bara farten... Prova Michelle Patterns enkla beskrivning. Jag tyckte att den största modellen var lite väl liten, så jag förstorade upp mönstret med ca 2cm runt om hela mönstret och det fungerade fin-fint! Dessutom var jag bara tvungen att quilta den ena necessären, bara en liiiten aning... Fodrade gjorde jag med ett rött tyg med vita prickar. Gillar du tygerna? Dessa fina tyger har nyligen kommit hem och antingen köper du en snutt av varje eller så köper du en fat quarter-bunt. Då får du 7st färdigkoordinerade tyger från kollektionen. Tänk vad mycket fint man kan sy av fat quarters (45cm x 55cm). Jag syr kuddfodral, börser, necessärer, barnkläder, leksakspåsar, väskor, plånböcker och klär om gamla tråkiga lampskärmar. Vad gör du?


7 kommentarer:

 1. Vilka fina! Får mig nästan att bli sugen på dragkedjesömnad...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anna, go for it! Det är enkelt, bara man törs prova ;)

   Radera
 2. Åh, jag blir så avundsjuk på er människor som kan sy så fint! Själv får jag prestationsångest så fort jag går i närheten av symaskinen... :-(

  SvaraRadera
 3. Jag funderar på att sy ett iPadfodral av min bunt med fat quartertyger. Men just nu är symaskinen på service så jag kan mest drömma.

  SvaraRadera
 4. Snygga necessärer i härliga tyger!

  SvaraRadera
 5. Jag har också nyligen sytt en necessär från Michelle mönster. Kulkul och dina tyger är fantastiskt fina!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin