tisdag 5 januari 2010

För att hålla värmen
Håll i hatten... Jag har inte sytt på två dagar!!!! Ett så långt uppehåll var det länge sedan jag hade. Nu är det stickorna som går varma här hemma. Ett par raggor till lillskruttan är klara och jag passar på att sticka ett par till mig själv. Jag älskar färgkombinationen på garnet, som jag stickar i just nu. Det är som lakrits blandat med hallon...

Mönster: Ett klassiskt raggsocksmönster baserat på tunnt ullgarn. Stickor 2,5-3 mm. Jag stickar hela sockan på 2,5 mm stickor.

Garn: ON line Supersocke 100. Blandning av ull och polyamid.

Stick on!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Ser ju jättefina ut! Har själv precis köpt strumpstickor och raggsocksgarn. Tänkte gå en liten "strumpsticks-skola" hos sambons farmor. Får väl se hur det kommer att fungera.
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Nu måste jag bara skriva i din blogg efter att ha varit inne och tittat några gånger. Jag blev tipsad om den av din vän Frida H. M är nämnligen gammal dagiskompis med min son. Först vill jag bara skriva att dina saker du syr är superfina och i superfina tyger. Sen undrar jag vad du hittat det fina raggsocksgarnet?
  Ha en bra dag!
  Mvh Sandra

  SvaraRadera
 3. Anna: Lycka till med strumpstickningen! Det är guld värt att ha någon nära som kan lära ut.

  Sandra: Tack, vad glad jag blir! Garnet till min dotters sockor heter San fransisco och finns att köpa hos Vartofta. Garnet till mina sockor köpte jag på Syfestivalen. Men många garnaffärer har detta garn som innehåller Aloe Vera (!) Lycka till!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin