torsdag 14 januari 2010

Inspiration?Vart tog den vägen? Min syinspiration? Jag har den senaste tiden känt mig helt tom på inspiration. Vad beror det på? Jag vet inte. Men en sak är säker... Jag har bara låtit tiden gå och inte hetsat upp mig alltför mycket över det. Även om jag till en början gärna ville skynda på det hela. Men ibland är det bara skönt att bida tid.

Ikväll kommer min sykompis förbi och kanske hittar inspirationen tillbaka då? Tänkte att jag ska ta fram den där härliga vinterfrottén jag köpte av NeaNobelle på syfestivalen och kanske svänga ihop nått mysigt. Bara för att det är roligt. Inte för att jag måste. Eller så låter jag kompisen sy och istället ägnar mig åt den här undebara syboken jag fick av mamma i höstas. Den är inhandlad på Liberty's i London och känns verkligen lyxig. Amy Butler mönster och galet fina bilder i den!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. MEd det tempot du haft förstår jag om sylusten tryter lite. Det gör den här också. Ta det lugnt så kommer den tillbaka. Inga måsten!

  SvaraRadera
 2. Jag har lust, men ingen tid! kan vi kombinera det här på nåt sätt?;-)

  SvaraRadera
 3. Lite sytorka drabbar oss alla ibland, desto härligare när lusten kommer tillbaka, då brukar man vara riktigt laddad igen!
  La till dig på min blogglista, hoppas det är ok är lite ny på det här.

  SvaraRadera
 4. Jo, jag är lite i samma läge. Men så damp nya Ottobre ner och PANG sa det i inspirationen. Men samtidigt tyckte jag att jag bara hade trista, mörka vintertyger och fick en enorm längtan efter pigga vårfärger. Och jag som har så mycket tyg....

  Ta hand om dig!

  SvaraRadera
 5. Jag fick iallafall massor av inspiration (och bra tips) under vår sykväll. Misstänker att du snart är igång igen om du inte redan är det :)
  kram/ Busetroll

  SvaraRadera
 6. Hej. Inspirationen kommer nog när Lenas beställning till tre små ofödda knyten kommer...
  Jag känner våren i mig så det kommer en till lilla L också
  Kram mam

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin