söndag 24 januari 2010

Roligt med färg!


Har sytt upp några babyfiltar, som ska till öppna förskolan, där jag säljer lite kläder m.m. Det var så roligt att sy dessa filtar. Bara välja och vraka bland tygerna och sedan kombinera ihop. Jag har inte sytt något i landskapstyget på länge, men tack vare Strömming blev det en filt i det tyget. Jag tycker nämligen att landskapstyget tappar lite väl i färg efter ex antal tvättar och då tipsade Strömming om att sy en filt, som man inte tvättar lika ofta. För övrigt är min favorit filten med bilar, som fick en knallorange baksida i velour.
Det känns också bra att sy av lite av tyglagret inför mässan i Älvsjö om knappa månaden. Babyfiltar är perfekt, för det går åt en hel del tyg...

Idag är det äntligen dags för årets första syjunta med UppSytt gänget och det var tur att jag dubbelkollade tiden nyss. Jag trodde vi skulle ses vid 10, men det var inte förrän 13. Snacka om att jag är ivrig!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Hahaa! Jag trodde ocksåd et började 10 :-D

  Fina filtar! :-)

  SvaraRadera
 2. Så jättefina!! Hoppas ni hade kul, har varit i stockholm och firat barnens kusiners treårsdag..

  SvaraRadera
 3. Karin - vilka filtar! Var har du fått tag på tyget med bilar? Det står ju Walle med stora bokstäver över hela tyget!!!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin