söndag 3 juli 2011

Amy-singoalla

Äntligen fick jag ändan ur och sydde färdigt singoallan som jag fick en beställning på för ett tag sedan. Jag påbörjade sömnaden förra helgen, men körde fast eftersom ärmarna blev för smala, ja hela singoallan blev för smal. Men så fick jag idag energi nog för att börja om. Nytt tyg, eller rättare sagt, nya tyger. Jag bestämde mig för att kombinera clematistyget med happy dots ice från Amy Butler. Resultatet blev toppen!

Jag tänkte sy flera och hoppas kunna få ihop en tutorial. Singoallan är enligt min mening det ultimata sommarplagget. Luftig, rymlig och lätt att packa med på semestern. Man kan äta massor utan att det syns :)

Passar på att tacka alla besökare som trotsade regnet och kom förbi butiken idag. Det är så roligt att träffa er och om jag ska fortsätta fika såhär varje söndag så måste jag sy mig en egen rymlig singoallatopp!
- Posted from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Hej!
  Tusen tack för idag, du har så många fina tyger att titta på!
  Ångrar att jag inte köpte mer men å andra sidan har jag nu en god anledning att göra en till utflykt :)

  Singoallan blev jättefin, roligt att ha fått se den live också!
  Har funderat på det här med en klänning att amma i sen jag var hos dig. Eftersom jag vill sy den i ett bomullstyg känns det ju bäst att göra den med rynk under bysten.
  Efter att ha sett din fina singoalla är jag jättesugen på en sådan halsringning men nu undrar jag istället hur bred man ska göra den upptill?

  Tack för idag och på återseende hoppas jag!

  SvaraRadera
 2. Tack själv! Vilket lustigt sammanträffande... När jag sydde klart singoallan tänkte jag "att såhär skulle man ju kunna sy en amningsklänning..." Jag mäter och återkommer via mailen med mer info :)

  SvaraRadera
 3. Så fint att se dessa tyger mixade. tittade i shopen och funderade om just dessa inte skulle bli en fin duo, och det blev det. Singoalla är ju så somrigt, jättesnygg blev din!

  SvaraRadera
 4. Jag fick min vinst i veckan, STORT TACK för ett jättefint tyg!

  Ha en härlig sommar!

  SvaraRadera
 5. Å den är helt underbar! Snygga tyger och fin modell!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin