fredag 6 juli 2012

Regn, regn...
Ja, är det semester så är det... Regnet öser ner och min syrra går runt och är supersnajsig i sin Amy Butler-regnkappa medan jag ser ut som en dränkt katt i min bomullsjacka.
Hoppas att ni andra som har semester har en sol som lyser på er! Bjuder på en bild till på den fina regnjackan och min fina syster :)- Posted from my iPhone

7 kommentarer:

 1. Den är jättefin. Måste snart våga sätta saxen i tyget.
  Gerd

  SvaraRadera
 2. Du är en snäll syster som syr en sådan fin jacka åt henne! Fast visst är systrar underbart!

  SvaraRadera
 3. Snygg,snygg,snygg... regnjacka. Det spelar kanske ingen roll att det regnar då. Tänk vilken skillnad på de regnkläder man hade förr :-)

  SvaraRadera
 4. Regnjackan är jättesnygg och nu måste du snabbt som ögat sy dig en egen regnkappa, så du slipper se ut som en dränkt katt ;-) Det blir lite roligare att vara ute i regnet om man har en snygg regnkappa. Jag har använt min massor sedan förra hösten och man känner sig så chic. Men jag har haft tur med vädret senaste veckan så solen har följt med oss både till Stockholm och Umeå.

  SvaraRadera
 5. Så flott nettbutikk du har fått deg! Nydelig! MÅ innom deg ofte, jeg! Jeg har nettopp greidd å lage et skjørtemønster som jeg har tro på. Har liksom aldri tid til søm, men i sommer har det vært prioritert. LYKKE TIL! Synnøvehilsen

  SvaraRadera
 6. Hello
  Good piece of data that you've received on this web site article. Appreciate it!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin