söndag 1 juli 2012

Sista chansen!


Vill du vinna detta tygpaket? Då är det sista chansen idag, för kl 15:00 drar jag en vinnare. Deltar gör du genom att börja prenumerera på mitt nyhetsbrev. Är du redan prenumerant deltar du redan! Klicka här för att skriva upp dig. Självklart kan du när som helst avregistrera dig och dessutom kan det vara bra att veta att jag aldrig säljer min kontaktlista till annonsföretag etc. Aldrig. Din e-post används enbart till att skicka nyhetsbrevet till. Efter klockan tre skickas brevet ut och där kan ni läsa om vem som har vunnit! Dessutom kommer något litet att följa med till samtliga prenumeranter, så det kan helt klart vara värt att skriva upp sig :)

Idag är det dessutom sista dagen som jag rear ut Hilco-sortimentet. Handla kvalitetstyger till riktigt bra pris. 50-60% rabatt!

6 kommentarer:

 1. Jag blev så glad när jag hittade din sida via Mirre syr. Jag har kompisar som ska ha barn på min födelsedag så det vore underbart att få sy egna kläder eller en filt till dom. Jag är jätte gärna med och fyller i nyhets brevet. Det ska bli härligt att läsa din blogg fylld av ny inspiration.

  anette meg carlsson

  nettan.klar@gmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt Anette! Hoppas att du får lite inspiration :)

   Radera
 2. Attans missade denna chans, men skriver upp mig på nyhetsbrevet iallafall!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin