torsdag 9 december 2010

Minikläder


Denna lilla outfit är sydd till en liten en som fortfarande ligger i magen. Han (ja, det ryktas om att det är en pojke...) ska titta ut i slutet av december och då kan det vara skönt med lite velourbyxa och långärmat. Bodymönstret är ett Ottobremönster, som jag justerat lite på bredden. Byxmönster är eget. Materialet är Hilcovelour och interlocken från JNY.

Så fint i all sin enkelhet.

Från det ena till det andra, var det någon som såg Bolibompaprogramledarens klänning i förrgår? Helt sydd i Jofotex landskapstyg? Min tjej ropade och sa "mamma, har du sytt hennes klänning?" :)
Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. Jag såg också den på Bolibompa. :-)
  Eller det var min man faktiskt som uppmärksammade det först och ropade till mig.

  SvaraRadera
 2. Jag såg också, jag vet att hon har haft den tidigare. Jag tycker den är urläcker! Mysigt djungelset.

  SvaraRadera
 3. Jättefint! Jag får aldrig nog av djungeltyget.

  SvaraRadera
 4. Så finklädd den lille ska bli i underbara kläder ...
  Ja, jag såg den förra gången oxå ( klänningen i Bolibompa alltså ) passar alldeles utmärkt på henne

  SvaraRadera
 5. Tänk, ibland ser man bilden och vet vem som sytt! Så var det med detta set, det bara lyste karinottilia om det. Så snyggt! :D

  SvaraRadera
 6. Åh... Äsch.... Lyste Karinottilia... Tack!

  SvaraRadera
 7. Lilla L:s "lillebror" blir helt fantastisk i dessa babyset.Jag kan skvallra om att L:s matchande klänning åker på på julafton. Hoppas "han" har kommit till dess så de blir två stycken i den lilla djungeln. Du är jätteduktig och jag håller med Strömming om att det lyser Karinottilia lång väg Heja kram mam

  SvaraRadera
 8. Jajjemensan, vi har uppmärksammat Ninas klänning i Bolibompa! Jätteroligt att se såna vuxenkläder! och ditt lilla set är helt underbart!

  SvaraRadera
 9. Dotterns kommentar var jo himmelsk! Jättehärligt sätt! Jag har börjat fundera på att sy body och tittat på olika mönster, vi får se.

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin