fredag 1 oktober 2010

Hur många kan man egentligen sy?Hur många mössor kan man sy? Hur många som helst! En tanke slog mig och det är att det skulle vara roligt att ha koll på hur många mössor och dregglisar det har blivit genom åren. Nu låter det som att jag har sytt i 100 år men visst förstår ni vad jag menar? Många mössor har det i alla fall blivit. De flesta är redan sålda och en del finns på Uppsala handkraft. Några finns kvar hemma för provning och några ligger i webbutiken.

Idag är det den 1 oktober och Sverige färgas rosa till stöd för alla bröstcancerdrabbade och till stöd för forskningen. Hur påverkar det dig? Vilka erfarenheter har du? Kanske har du någon anhörig eller kanske har du själv råkat ut för bröstcancer eller någon annan sorts cancer? Min historia kommer lite senare idag då min insamling till Cancerfonden drar igång. Nu väntar lämning till fritids... Hörs senare!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

 1. Man kan sy mååånga mössor! Jag sydde 14 igår och 2 är redan borta och resten ska till Handkraft :)

  jag tar det lugnt föresten, ingen anledning att oroa sig! gör det jag orkar men sömnad och tyger är ju avkoppling!

  SvaraRadera
 2. hej. Så fina dina mössor blir. Har du nått tips till mig? Mina blir bulliga eller typ rynkiga i den rundade delen uppe på mössan. Jätte tråkigt. Va gör jag fel? Mvh emmaw_86@hotmail.com

  SvaraRadera
 3. Kika in här: http://www.karinottilia.se/2011/02/sy-din-egen-mossa.html

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin