onsdag 6 oktober 2010

Pippi på vantar


Fick en beställning på ett par vantar; "svarta, enkla, men med någon liten detalj". Ovan ser ni resultatet. Visst blev de fina? Efter lite funderande så valde jag att klippa ut ett par småfåglar ur djungeltyget, rota fram mitt "totally stable" och sedan göra applikationerna. Provade först utan "totally stable" och då bubblade sig tyget. Efter att ha pressat på lite av den magiska produkten, så blev resultatet fin-fint. Hur roligt som helst! Av någon anledning är jag inte särskilt förtjust i applikationer. Fråga mig inte varför. Nu kommer det att bli ändring på det, för som sagt, det var roligt, enkelt och kreativt. Inom kort kommer smakprov på fler applikationer!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Åh, vilka söta vantar!

  Kom och titta hos mig. Jag har en bild på Stig när han ligger och sover i sin superfina nya mössa.

  SvaraRadera
 2. läckraste vantarna jag sett på länge! :D

  SvaraRadera
 3. Lua! Vad fin han är! Tack D&A och Strömming för klapp på axeln. Ja, de blev så fina vantarna!

  SvaraRadera
 4. Jättefina vantar. Det går ju att göra så mycket med applikationer, just nu är det mest traktorer och stjärnor hos mig. Ser fram emot mer av dina fina alster.

  SvaraRadera
 5. Å så FINA!! Urläckra ju!

  Jag är inte någon fan av applikationer men det beror inte på att jag inte kan sy dom, för det kan jag. Utan på att det brukar skava på insidan av applikationen om det inte är dubbelt tyg, men också för att det i stort sett alltid drar sig i tvätten och blir hårt. Men man kanske kommer ifrån det om man syr i förtvättade tyger? Vad säger ni som vet?

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin