onsdag 18 maj 2011

Köp snedslå i butiken!


Snedslå, skråband, snedremsa... Kärt barn har många namn! Jag använder en hel del snedslå när jag syr i vävda bomullstyger. Men även som dekorband och till en massa annat smått och gott. Jag har tagit in några färger som jag tycker passar till de tyger som jag säljer och förhoppningsvis kommer jag kunna utöka sortimentet litet framöver. Snedslån är 20 mm bred 100% bomull och kostar 5kr/m + frakt. Handla här.
Min tanke är att jag ska kunna erbjuda allt som behövs för att sy ett plagg, väska, korg, eller vad det nu är man ska sy. På så vis får man hem allt man behöver och kan börja sy med detsamma :) Tittar just nu på olika sorters mellanlägg som kan vara bra att ha när man syr väskor. Dessutom vill jag ta hem ett litet sortiment knappar.

Tanken är inte att jag ska börja sälja en massa sybehör. Det finns det andra som sköter så bra ;) Däremot vill jag erbjuda lite som hör tygerna till och att man som sagt var kan känna att man får hem allt man behöver för att kunna börja sy. Jag tycker oftast att det är roligast att handla själva tyget, men att sedan jaga runt efter tråd, mellanlägg och andra tillbehör, är inte riktigt lika roligt...

Kom gärna med förslag på vad ni vill kunna köpa!
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Visst är det härligt med flera som erbjuder material och inspiration, du är underbart, dina kläder är ursöta och din fina vänskap genom étern, jag hoppas du säljes massor, och framför allt fortsätter att skapa finaste plagg, jag kikar oftast här!

    SvaraRadera
  2. Tack snälla Aleisa! Detsamma tillbaka till dig! :)

    SvaraRadera
  3. KNAPPAR!!!! Jaaaa, prickiga!!

    SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin