onsdag 26 januari 2011

Äkta moln...

I går kväll hann jag ner en sväng i syrummet och vad hittade jag då? Jo ett molnnattlinne som har hängt länge i garderoben. Från början var det en beställning, men så hittade jag en liten bläckfläck mitt i ett vitt moln och det var bara att hänga åt sidan och sy om beställningen i nytt tyg. Sen har nattlinnet blivit hängandes. Och hängandes.... Tills i går kväll då det åkte fram och dottern fick prova. Lite kort i ärmarna men annars bra. Det blev muddar och bara overlockfåll, för att spara längd. Hon blev så glad!

Medan jag pysslade vidare tog hon fram sin sylåda och tillverkade en rosett. Hon har blivit riktigt fingerfärdig med synålarna och syr mer och mer. Fångade henne på bild och visst går det inte att ta miste om kreativiteten?

Passar på att stödja Jenny/JNY Design gällande hennes molntyg. Som är just hennes och ingen annans. Just nu florerar kopior på trycket på tyg kunde man läsa i hennes senaste nyhetsbrev.
Jag håller mig till äkta vara. Hoppas du också gör det!


3 kommentarer:

  1. Ljuvligt! Jag är nog extra svag för de gula molnen, vet inte varför. Och jag ÄLSKAR JNY-moln och har med dem på min önskelista. Äkta vara måste det vara!

    SvaraRadera
  2. Jättehärligt nattlinne! Ett sådant skulle man vilka gå omkring och mysa i själv... Och visst gillar vi äkta vara!

    SvaraRadera
  3. Mormors lilla solstråle har ju faktiskt att brås på, med en sådan mor. Kreativiteten måste ju komma från någon. Har du blått molntyg till linne åt mormor? kram mam

    SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin