onsdag 26 januari 2011

Skäms!

Skäms på mig som sölade rejält med denna beställning. Dessutom är det till en av mina trognaste kunder (påhejare) som absolut ska behandlas bättre än så... Tur att hon är förstående och försedd med gott tålamod. Ni ser ju dessutom själva, inga konstigheter eller krångligheter, bara en vanlig body och en byxa. Kruxet var att kläderna låg färdigsydda men väntade på "knappning". Vis av erfarenhet törs jag inte "knappa" när jag är trött. Prymtång i all ära, men det är så lätt att det blir fel. Så en hel vecka låg kläderna och väntade på att få tryckknappar och det gjorde att allt drog ut på tiden. Beställningen innehöll en dregglis också och självklart blev det kompensering i form av extra dregglisar medskickade pga den sena leveransen.

Men helt ärligt kan jag säga att detta var första gången som jag sölade på det här viset med en beställning. Första och förhoppningsvis den sista!

Materialval: Underbara töff-töff från Hilco inköpt hos NeaNobelle. Velour och muddväv från gömmorna.

6 kommentarer:

 1. Vad snyggt med annan färg på tråden när du kantat. Jättefina kläder!

  SvaraRadera
 2. Underbart tyg! Du är min stora inspirationskälla vad gäller barnkläder. Härligt!

  SvaraRadera
 3. Så fina kläder, väl värda att vänta på :)

  SvaraRadera
 4. Så fint! :D Älskar också töff töff tyget! R har nu växt i den tröja som I har haft i det ljusblå tyget, han är så fin i den!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin