onsdag 5 januari 2011

Utlottning ikväll!Över 100 fans Facebook! Tack alla som gillar karinottilia på fejjan! Lovade en utlottning om målet 100 fans eller fler, nåddes och det målet nåddes raskt. :)

Så... Ikväll lottar jag ut ett litet scarf-set bestående av en dregglis och en sjalkrage. Kanske till ett syskonpar, kompisar eller en liten som kan använda båda? Jag har aldrig haft någon utlottning förut och ville ge bort något lite unikt. Dregglisen är ju en riktig klassiker och sitter ju på var och annan kotte... Men sjalkragen är min alldeles egna. Tyget är också väldigt unikt, ni kommer väl ihåg projektet som vi i UppSytt genomförde tillsammans med en elev på Berghs i Stockholm? Detta tyg tog hon fram och jag törs nästan lova att det inte finns så många dregglisar i detta tyg. Dregglisen har röd fleece på baksidan och sjalkragen har svart fleece på sin baksida.

Hur göra? För att vinna vill jag att ni lämnar en kommentar till detta inlägg och dessutom måste man vara ett karinottilia-fan på Facebook. Extra plus i kanten om ni länkar via er blogg ;) Utlottningen pågår till 21:30, sedan drar jag ett namn och meddelar vinnaren.

Lycka till!
Posted by Picasa

12 kommentarer:

 1. Klart man vill vara med! Sprider gärna din toppenblogg :)

  SvaraRadera
 2. oh.... jag vill vara med =)länkar från min blogg....

  SvaraRadera
 3. Åh vad fina! Skulle passa mina killar perfekt! :-D
  Men har ingen blogg så kan inte länka.

  SvaraRadera
 4. Jag vill vara med! Vilket underbart tyg.

  //Marina

  SvaraRadera
 5. Gratulerer! Jeg var blant de første som ble "fan" av deg på FB, og du ligger selvsagt i bloggelista mi! ;-))) Hilsen Synnøve

  SvaraRadera
 6. Självklart vill jag vara med! Grattis!!!

  SvaraRadera
 7. Jag vill vara med på utlottning! :-)

  SvaraRadera
 8. Å, jag vill också vara med i utlottningen! Tyget är verkligen underbart.

  SvaraRadera
 9. Dom var ju så himla fina, så jag vill också vara med!

  josefin.erlingsjo@gmail.com

  jossan

  SvaraRadera
 10. Missade igen! Men å andra sidan sys det både dregglisar och scarves här också (pillar också med egna mönster....), så det var väl bra att de gick till bättre behövande.

  Grattis till 100 fb-gillare!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin