torsdag 30 augusti 2012

Bromsa!Vroom... Flying... Racing Cars... Jag älskar det här tyget! Bara tänk er allt fint man kan sy av det. Om jag bara hade tiden på min sida hade jag sytt upp kuddfodral, pysselpåsar eller en hissgardin i det här tyget.

Men det är precis det jag inte har. Alldeles just som jag trodde att jag skulle kunna fokusera 100 % på mitt företag får jag ett jobb till. Ett jobb jag inte ville tacka nej till. Ett jobb där det kommer en utbetalning varje månad. Av någon anledning kommer ingen utbetalning från mitt företag... Måste ta ett snack med hon chefen.. ;)

Vips försvann all tid. Dessutom händer det en massa på hemmaplan och helt plötsligt måste jag bromsa. Bromsa!!!

Det är ju faktiskt jag själv som får styra upp det till det bättre. I morgon ska jag ställa lite krav. Eller rättare sagt säga nej. Jag kan inte jobba 100% och samtidigt driva eget. Det bara går inte längre. Men så vill jag ju som bekant fixa biffen själv också...

2 kommentarer:

  1. jag förstår dig. kämpar väldigt ofta med såväl tiden som paniken att hinna/vilja/bromsaaaaaaaaa....!! man måste komma på att det är man själv som bestämmer faktiskt, att faktisk är sin egen chef! Lycka till med dina tankar o beslut!

    SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin