onsdag 8 augusti 2012

Vilken mardröm!

I natt drömde jag en hemsk dröm, en riktig mardröm var det. Nej, inga mördare, inbrottstjuvar eller rulltrappor som lutar för mycket, var inblandade i den här drömmen. Istället handlade den om Syfestivalen!??

Fredag morgon och mässans första dag. Den här dagen brukar jag vilja komma tidigt för att hinna med det allra sista piffet inför mässans öppnande. Bea (min vapendragare i vått och torrt) och jag brukar hinna sippa på en kopp morgonkaffe och ha det allmänt trevligt. Men inte i min dröm. I drömmen kommer vi till mässan och jag kommer på i entrén att "just ja, vi brukar ju vara här redan på torsdag för att bygga", det hade jag alltså helt glömt bort. Suck! 

I drömmen tänker jag att Bea och jag hinner säkert få upp lite tyger på borden innan öppning, bara vi skyndar oss. Paniken stiger och i drömmen irrar vi runt för att hitta monterplatsen. Ingen monterplats! Den finns ingenstans och jag ber Bea vänta så att jag hinner springa och leta efter Fia, projektledaren från Numera Mässor. Men det går inte att springa för överallt är besökare med stora rullväskor och påsar, som jag omöjligt kan ta mig förbi. Jag får än mer panik när jag inser att mässan redan har öppnat och jag står utan monter, inga tyger och ingenting iordningställt. Överallt ser jag fina inspirerande montrar med avslappnade butiksägare. Hej Strömming! Hej Nea Nobelle! Hej Znok! Hej JNY! Hej Quiltbiten... Hej... Poff! Vaknar och inser att jag har drömt.


Vad vill den här drömmen säga mig? Jo, den vill nog att jag ska börja planera mässan nu. Sagt och gjort! Dags att påbörja förberedelserna inför höstens härliga Syfestival. I år hittar ni mig på ungefär samma ställe och jag lovar, jag kommer att ha varit där hela torsdagen för att bygga upp montern och lägga fram alla tyger... Det kommer att vara klart innan ni kommer!

11 kommentarer:

 1. Hahaha! Låter som något vi gärna vill slippa :). Själv har jag inte börjat sy än, lite press ska det va ;)! Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. I drömmen svällde din monter bokstavligen talat över med vackra tyger och ting... Kram!

   Radera
 2. Jag kommer med muppins i år igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt Knejs! De där muppinsen... :) Krama lillskruttan!

   Radera
 3. Din trogne vapendragare kommer vara på plats som vanligt och hjälpa till att förhindra eventuella mardrömsscenarion! Är helt inställd på att även bygga monter på TORSDAGEN :) Kram/ Bea

  SvaraRadera
  Svar
  1. Phu! Tack för att du hjälper mig med s¨å mycket!

   Radera
 4. Sånna mardrömmar är inte roliga! Tur att det bara var en dröm:O))

  SvaraRadera
 5. Haha, det ska nog ordna sig! Var förbi dig förra gången och köpte ljuvlig rosa Amy vaxduk, får väl se om det kan bli återbesök i höst :)

  SvaraRadera
 6. Urs vilken hemsk mardröm, tur att det inte var verkligehet!!

  SvaraRadera
 7. Karin W i Östhammar10 augusti 2012 23:35

  Såg du tre tjejer med grogg sitta i trappan? Såg det ut som om vi köpt några nya symaskiner??
  Kraam!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, ha! Om jag längtar till nästa!

   Radera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin