söndag 5 augusti 2012

Jag vill så mycket!


 Vad härligt det har varit att fått resa bort ett tag! Maja och jag har besökt min syster i Norge, närmare bestämt Oslo. Underbara dagar tillsammans med övriga systrar med familjer och som grädde på moset var pappsen med också. Härligt! Nu var ju tanken att jag verkligen skulle koppla av och inte tänka på jobb och så. Hade ju tom ställt in orderleveransen (har aldrig hänt tidigare) för att jag verkligen skulle kunna koppla av. Det gick sådär... Att ställa in leveranserna gick bra, men att helt koppla bort jobbet. Nope! Särskilt som att syrrans fina och nästintill oanvända Husqvarnamaskin stod i ett hörn och bara såg ensam ut. Den liksom tiggde efter att bli sydd med!

Allt det här har bara lett till ett uppdämt sybehov och jag är så sugen på att dra igång ett riktigt fläskigt sömnadsprojekt. Som quilten här nedan. Ett fantastiskt fint överkast som One Chabby Chick har sytt. (Jag har lånat samtliga bilder från henne.) Apropå Chabby Chic så är hon en outtömlig källa av inspiration. Hon är en verklig textilkonstnär med en modern twist tycker jag. Kolla gärna in hennes fantastiskt fina blogg här.


Eller så får det bli ett kuddfodral:

Jag har ju även ett behov av att piffa och fixa lite extra här hemma eftersom jag inom kort ska rå huset för mig själv mer eller mindre. Eller så frihandssyr jag ett härligt textbudskap som detta:


Känner ni igen er i känslan att man vill så mycket?

10 kommentarer:

 1. Alldeles för mycket! Det är nästan ångestskapande ibland, det tar aldrig slut på inspiration, snarare tvärtom. Men hade jag inte haft ett annat heltidsjobb, så kanske det inte varit lika mycket på listan, för då hade skapandet blivit ett annat, nytt måste. Hmmm... Välkommen tillbaka :-) KRAM!

  SvaraRadera
 2. Det är helt galet egentligen hur mycket man vill göra. Jag vill göra allt möjligt som att smida, väva, kvilta, sticka, virka och sy. Ja, listan tar aldrig slut. Framför allt när jag är ledig fantiserar jag om alla projekt jag ska göra men sedan kommer vardagen i kapp och då måste jag krympa listan. Men drömma kan man alltid göra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag går och funderar på växtfärgning mitt bland allt det andra jag vill prova på ;)

   Radera
 3. Kjenner godt igjen det å ville gjøre så mye - hodet kan koke over av idèer - men vanskelig og få gjordt alt hva man har planer om :-)
  Lykke til med prosjektene dine.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kokar över är precis vad som händer :)

   Radera
 4. Vilken inspirationskälla.Hon är verkligen orädd och använder både tradition och wild crazy i samma kvilt.Dina tyger ger verkligen också många möjligheter och jag gillar skarpt både det du har i affären och det du syr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Ulla! Blev väldigt glad av din kommentar!

   Radera
 5. Javisst vill man så mycket bara man hade haft tiden. Tänk om det funnits lite flera timmar på dygnet.....Vilket härligt täcke du hittat med så klatchiga färger!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin