torsdag 28 april 2011

Amy Butlers tyger på plats i butiken

Äntligen har jag fått hem tygerna från Amy Butler. De är så himla fina! För er som inte har provat att sy av hennes tyger kan jag bara säga att ni har något härligt att se fram emot! Tygerna är av riktigt bra kvalitet och hennes signum är färgstarka mönster och tyger som går att mix-matcha hej vilt. I USA är hon större än störst och hennes tyger används till allt från kläder till heminredning. Ni som quiltar har säkert ännu bättre koll på henne och hennes tyger, eftersom många använder dessa tyger just för det ändamålet.

Första omgången tyg som kom innehöll tygerna från Amys linje "August Fields". Dessa tyger är lite tjockare bomullstyger som lämpar sig för en massa olika saker, som jag skrev om i det tidigare inlägget. Tygerna ligger på 140cm bredd och kostar 295kr/m. Lite högt i pris kan tyckas, men tänk designertyg av hög kvalitet. Och då har jag ändå pressat priset. (Jämfört med ett par andra butiker.) Dessa tyger ligger upplagda i butiken och är klara för leverans!

Nästa omgång tyg kommer runt vecka 20 och den sändningen innehåller tunnare bomullstyger som kommer vara perfekta till kläder och annat smått och gott! Priserna för dessa tyger kommer att landa på 175kr/m. Dessutom säljer jag i stort sett samtliga mönster från Amy. Kommer att lägga upp mönster inom kort i butiken. I väntan på att de hamnar i där går det bra att maila till mig om det är något mönster som önskas.

Hör av er ifall ni undrar något om tygerna, mönstren eller något annat. Ha en skön kväll!

1 kommentar:

  1. Va härliga dom verkar! kul att du har börjat med tyg! Måste först sy upp lite av mina nya tyger innan jag kan köpa nytt.

    SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin