söndag 12 juni 2011

En massa skoj!

Det är så mycket roligt som händer i mitt liv just nu som har med mitt företag att göra! Då ska man komma ihåg att även om det är himla skoj att syssla med det man älskar så ligger det tonvis med arbete bakom. Därför unnar jag mig nu och då att känna mig glad och stolt över vad jag har åstadkommit och njuta av allt det roliga. Här kommer en rolig sak... Jag kommer att vara med på Syfestivalen i Älvsjö den 4-6 november med en egen monter. Tänk, mina tyger och jag på den stora mässan, inte klokt! Det ska bli jätteroligt att få möjlighet att träffa både nya och gamla kunder "på riktigt" och få visa mina tyger.

Med till festivalen följer framförallt Kokka tyger och Amy Butler (nej, Amy stannar hemma i USA, men hennes tyger tar jag med mig...) Men jag kommer även sälja valda delar från Hilcos sortiment. Bastyger som velour, jersey och sweattyger kommer att finnas som komplement till de vävda bomullstygerna. Jag känner mig stolt över att få sälja Hilcos überfina tyger tillsammans med mitt övriga sortiment. Min erfarenhet är att det lönar sig att köpa kvalitetstyger och därför var valet enkelt när jag skulle utöka mitt sortiment inför höst och vinter. Ett stort tack till Jenny på NeaNobelle som så storsint har hjälpt mig på vägen!

Här kommer en liten förhandstitt på vad Kokka har att erbjuda till hösten!

4 kommentarer:

 1. Åååh, det där tyget kan du ju nästan lägga in en bokning från mig på här och nu! Så fint!

  Hur kul som helst att du ska stå på mässan! Det hade förstås varit ännu roligare om du hade stått nästa mässa i Jönköping, för det är dit jag kan ta mig om det blir någon. =)

  SvaraRadera
 2. Vad roligt GRATTIS :) Jag SKA bara komma iväg på den mässan i år!! Ska hålla utkick efter dig! :)

  SvaraRadera
 3. Tänk, för några år sedan var det mest scrapmontrar på mässan, och typ E-söjd och MG-tyger. Nu bara dräller det av tygmontrar, det är så roligt. Jag bokade om min kinaresa i höst för att kunna gå på mässan i november. ;-) (Nej då, men jag blev glad när vi bokade om jag jag helt plötsligt är hemma då :-))

  SvaraRadera
 4. Lova att du kika förbi och presenterar dig Pyssel på torp! Jag vet själv när man går runt och så tänker man att "jag vet vem du är, men jag vet inte om jag vill presentea mig". Lova att ni alla säger hej och presenterar era bloggar/hemsidor/whatever! :) Lääängtar...

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin