söndag 7 augusti 2011

Augustiskönt...Augusti är här med solvarma dagar och daggvåta nätter. En friskhet kryper sig på den torra luften och man kan ana doften av rosor, lavendel och mogna sädesfält. Augusti är min favoritmånad! Kanske för att jag fyller år i början av månaden, men kanske mer pga dessa dofter, allt fint som växer i trädgården, alla bär man plocka och att svampsäsongen står för tröskeln. Sen börjar alltid skolorna i augusti och det känns som en nystart som man kan behöva efter sommarlata veckor...

Sommaren är som finast nu och passa på att njuta av den hos mig! Sommarbutiken håller öppet fram till söndagen den 21/8. Sön 12-16, välkomna!
(Väg 288 mot Östhammar, ca 25 min utanför Uppsala.)


- Posted from my iPhone

3 kommentarer:

  1. Håller med dig om att Augusti är en härlig månad! Hos mig regnar det idag och det är så mysigt, då kanske det kan bli någon timme vid maskinerna :)

    SvaraRadera
  2. Jag passerade skyltarna mot Stavby kyrka ca 11.15 idag (mina föräldrar bor i Öregrund) och velade över om jag skulle svänga av eller inte... Men lillebror sov så gott i bilen och jag ville att han skulle fortsätta med det så långt som möjlig mot Stockholm. :) Det får bli en annan gång!

    SvaraRadera
  3. Kånkarong, hoppas att du får tillfälle igen att stanna. Skulle vara roligt att ses! Hoppas att lillebror sov lääänge ;)

    SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin