fredag 12 augusti 2011

Violet blouse från Colette

Idag kom äntligen mitt mönster som jag beställde i förra veckan. Jag blev så glad! Det är ett blusmönster från Colette Patterns och jag ser verkligen fram emot att få sätta tänderna i det här projektet :)

Titta vad fin hela mönsterboken är:

- Posted from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Åh va fint mönstret är, ser verkligen ut som en liten bok. Ska bli spännande att se det färdiga resultatet. Har du sett att Sarai som gör Colette-mönstren ska ge ut en bok? http://www.coletterie.com/books/big-news-announcing-the-colette-sewing-handbook Jag fick en sån där vill ha känsla :)

  SvaraRadera
 2. mulliga m, ja, jag såg det häromdagen. Gissa vem som förbokat ett ex på Amazon? :) Den verkade hur fin som helst boken med fem olika mönster inkluderade. Den beräknas levereras mellan 14 dec till 4 jan 2012. Den som väntar på något gott...

  SvaraRadera
 3. Vilket ljuvligt projekt! Ibland blir man bara så less på trikå och vill sy något med mer finess. Vilket tyg ska du använda?

  SvaraRadera
 4. Tinis, jag har ett jättelyxigt tyg som jag köpte i London för flera år sedan på Liberty's, nu är det läge att sätta saxen i det tyget :)

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin