måndag 21 november 2011

Påminnelse Stylish Dress Book/Happy Home Made...Vad roligt att så många av er vill förhandsboka dessa mönsterböcker. Ni kommer inte bli besvikna! Ni har så mycket fina plagg att se fram emot att få sy och jag ska försöka sy upp lite plagg nu under veckan för att visa.

Jag kommer att ta hem fler exemplar än planerat eftersom intresset visat sig vara stort, påminner er som kanske funderar eller inte har sett det här erbjudandet tidigare om att förhandsbokningar av boken/böckerna är möjlig tom nu på onsdag 23/11. Förhandsbokar man sin bok får man varje ex för endast 295kr (ord pris 325kr). Förhandsbokningar är bindande och betalning sker senast 25/11.

Ni som undrar om boken verkligen är värd den där slanten kan jag tipsa om att om man slår ut alla ca 20 plagg som varje bok består av (Stylish dress book består tom av 26 olika tunikor, blusar och klänningar) så hamnar priset på ca 16 kr/modell. Ni får alltså väldigt många modeller i en och samma bok. Att den här utgåvan dessutom är översatt till engelska gör inte saken sämre!

Välkomna att förhandsboka ditt ex i butiken.


(Läs mer om böckerna här)

4 kommentarer:

 1. Har översta boken och den är underbar.

  SvaraRadera
 2. Men åh! Ska absolut beställa. Men nu fick jag ju beslutångest. Vilken av de två ska man ha? Är det inga klänningar i Happy Home Made?

  SvaraRadera
 3. Tinis, det är flera klänningar med. Ska förtydliga det i infotexten, tack!
  Carro, jag vet. Jag ÄLSKAR de här böckerna!

  SvaraRadera
 4. Har också den översta och den är verkligen superfin! Har redan lagt in en beställning hos dig på Happy home made:). Längtar tills den kommer. / Bea

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin