söndag 12 februari 2012

Den här är för dig mamma!


Min mamma har haft en riktigt tuff vecka med tråkigheter. Därför vill jag ägna det här inlägget åt min mamma. Du är så modig, envis och glad mitt i allt elände. Du är min sanna förebild! Imorse när Urban fotade mig i klänningen tänkte jag på hur du skulle skratta om du visste att jag drog på mig klänning och klackar åtta en söndagsmorgon bara för att få stassen förevigad. Men en kvinna gör vad en kvinna måste göra. Eller hur mamma?

Sew along-klänningen är klar!

Nedan följer några bilder på klänningen Coffee Date Dress som vi har sytt i den senaste Sew alongen. Senare idag kommer det en hel klänningsparad då allas fina klänningar kommer i ett separat blogginlägg. Under tiden får ni hålla till godo med detta:


"Hur fasen gör alla modebloggare, som ska fota sina outfits i tid och otid? Står de verkligen framför badrumsspegeln? Nej, jag måste ha fotohjälp! Urban!! Upp och hoppa! Ja, jag vet att klockan är strax efter åtta, men nu är det galet bra ljus och jag måste fota min klänning!"
"Gud vad detta känns knasigt. Klockan är åtta och här står jag i min klänning... Vadå stå still? Jag ser en tråd som måste bort!""Älskling, är du säker på att det blir bra bilder när du tar dem ur ett grodperspektiv?"
"Jag menar, det känns inte helt bekvämt när du ligger på golvet och fotar. Men om jag står som en modell hämtad från "Miss Sweden - stödkorsetter för alla åldrar", ser det bättre ut?"
"Inte? Ska jag se lite mer avslappnad ut? Såhär?""Om jag tar av mig skorna då? Ser det mer naturligt ut?"
"Skitsamma. Nu är klänningen klar och ja, den funkar att sitta i också. Men vänta, jag kan känna golvet mot rumpan, blev den lite kort ändå. Ahhhhh!!!! Det här får bli en stå-klänning och inte en sitta-klänning."

Håll som sagt var utkik efter vår gemensamma Grand Final, som dyker upp senare idag!

14 kommentarer:

 1. Klänningen blev superfin!!! Inte alls för kort! Jag måste också sy den efter mässan.
  Stoooor kram till din mamma och hälsa henne så mycket från mig! Och så en stor kram till dig!

  SvaraRadera
 2. Wow Karin, vad fin den blev! Vilken karamell nu till våren/sommaren!

  SvaraRadera
 3. Kramar till dig och din mamma!
  Vilken rolig bildserie, det är inte alltid så lätt att fota, man ska inte bara kunna sy utan man ska kunna fota redigera och allt möjligt. Jättesnygg klänning! Nu när ni alla börjar bli klara ska jag kanske göra ett ryck och få klart min också....
  Ha en skön söndag och du är grym med din energi på sew alongen och hjälper alla, om det inte vore för dig skulle nog många av oss aldrig tänka på att sy en klänning! Tack Karin!

  SvaraRadera
 4. Vad härlig klänningen blev, det har jag nog sagt tidigare ;-)

  Vilket underbart blogginlägg om att fota, jag fick en bra start på dagen med lite småfnissande och igenkännande framför datorn. Det är hopplöst svårt att fota sig själv har försökt några dagar nu. Det måste gå, för man kan ju inte alltid be om hjälp. Dags att öva.

  Nu hoppar jag in i duschen, stassar om och ber sambon om hjälp för att föreviga min klänning. :-)

  SvaraRadera
 5. Så fin klänningen blev! Och vilket fint inlägg med både allvar och humor. Många varma tankar till din mamma och dig!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Gud vilka fina bilder!! Å din klänning blev över all förväntan!! Nej, inte för kort!! Utan perfekt!! Å du, du har väldigt snygga ben också så du kan verkligen bära upp den!! =o)

  Jo, jag har också försöks fota mig i morgonljuset med min senaste klänning, men det blev inge bra så jag gav upp och tog det näst bästa alternativet och klädde på Diana. ;o)

  SvaraRadera
 7. ÅÅÅ vad fin klänning, och vilket roligt inlägg! Jag tog sådär femton bilder på mig, men ingen blev bra så jag la ner till slut. Kram!

  SvaraRadera
 8. Härlig bildserie! Och helt fantastisk klänning

  SvaraRadera
 9. Jättefin klänning!
  Hoppas det blir lättare för din mamma framöver...
  Och fantastiskt igenkännande med fotobekymmrena :)

  SvaraRadera
 10. Åh, din klänning är ju helt underbar Karin!! Vilka fina tyger du har valt! Skrattade gott åt dina kommentarer vid varje bild, men du behöver verkligen inte ursäkta dig- både klänningen och du är ju ursnygga!!!

  Kram,
  Frida

  SvaraRadera
 11. Underbar känning! Jag vill också ha en!!!! En stor kram till dig och hela familjen!

  SvaraRadera
 12. Den blev ju alldeles, alldeles underbar på! Du är jättesnygg i den. Kram

  SvaraRadera
 13. Dina fina bilder och härliga kommentarer gav mig morgonens första leende!

  Snygg klänning!!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin