måndag 20 februari 2012

Dröjer flera månader...


...innan nästa Syfestival... Buhu... Jag längtar redan till nästa trevliga tillställning. Tack till alla er som besökte oss i helgen! Tack även till alla er som inte kunde komma och som har lämnat fina kommentarer och skickat hejarop både via mail och Facebook!

Idag väntar en hel massa jobb. Jag har källarvåningen full av pinaler som ska rensas, tyger som ska packas upp (nej, allt gick inte åt...), webbutiken ska uppdateras, regnkappstyger ska beställas hem, nya tygprover ska gås igenom, bokföringen ska få sig en omgång och ja... Jag tror jag kan göra listan hur lång som helst. Vad gör hon då framför datorn tänker ni? Jo, överst på listan står min tacksamhet till alla er som handlar tyg av mig. Annars skulle jag inte kunna driva mitt företag. Därför vill jag ju börja med detta tack-inlägg. Passar på att säga tack till Bea och min syster Lovisa (bilden) samt min syster Therese som har hjälp till i helgen. Utan er hade det heller inte gått. Tack!

Jag har ju lovat lite goodies till er som inte hade möjlighet att ta er till mässan. Håll utkik i bloggen i eftermiddag så får ni veta mer!

3 kommentarer:

  1. Tack själv! Det var väldigt trevligt vid din monter. "Galontygernas" mjukhet överraskade och jag blev otroligt sugen på en egen vacker regnkappa!

    SvaraRadera
  2. Låter som en trevlig festival. Väntar med spänning vad som kommer

    SvaraRadera
  3. Tack själv! Ni var så otroligt trevliga och jag längtar redan till nästa festival... Nu ska jag kika in i webbutiken... Men jag har gett mig själv köpstopp på tyg ett tag framöver. Man kan ju inte hamstra hur mycket tyg som helst.. ;) Man bör ju sy av det också. Nästa projekt är plånboken du tipsade om i bloggen. Mitt mönster kom idag. Ska bli spännande och se om jag klurar ut det.

    SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin