fredag 30 december 2011

Sew along - grand final!


Tack alla ni underbara som hoppade på min Sew along! Tack för att ni så generöst delade med er av era tips och tricks. Det hade inte gått utan er! Det var så roligt att sy efter samma mönster (okej några freeflajade...) och sedan få se många färdiga väskor. Inte en väska blev den andra lik! Hoppas att ni alla har haft lika roligt som jag :)

1 december drog vi igång arbetet med "Sew along" av en väska som heter "Suit yourself". Mönstret kommer från Studio Cherie. 20 december var det officiellt avslutningsdatum. Men alla har sytt efter sin egen takt. Några har inte orkat vänta på de olika delarna utan sytt klart sin väska snabbt. Andra har tagit det steg för steg och andra har tagit det riktigt lugnt... Det är ju det som är så skönt, man väljer själv!

Men för att knyta ihop säcken (väskan) vill jag bjuda på en hel drös färdiga väskor. Över varje bild finns namnet på sömmerska och med länk till ev. blogg. Passa på att kika in hos alla där det hos vissa finns att läsa mer om deras väskor :)


Får jag lov att presentera.... Väskorna!!!
Sömmerska: Ann Karrbom. Blogg: Lilla P
Sömmerska: Anna Johansson. Blogg: Sytt av AnnaSömmerska: Anna Hedlund.Blogg: 5 kilo kärlek
Sömmerska: Anna Sellner. Blogg: anboanna 
Sömmerska: Anna Århammar. Blogg: Knejs

Sömmerska: Anna-Maria Juntti.Blogg: JumelSömmerska: Camilla Jansson. Blogg: nyfiQen.
Sömmerska: Camilla Lindbäck. Blogg: NÅNI by Smillas DesignSömmerska: Denice Svensson. Blogg: Mina pyssligheterSömmerska: Emma Haraldsson.
Sömmerska: Frida Lööw. Blogg: FridoLi 
 Sömmerska: Jenny Enåkander. Blogg: Jenny & Vovvarna
Sömmerska: Lena Sandrieser. Blogg: Flyg Fula FlugaSömmerska: Madeleine Lozancic. Blogg: Milma
Sömmerska: Malin Möller. Blogg: Mulliga M
Sömmerska: Malin Ramberg. Blogg: Skapat av migSömmerska: Marie Lindholm.
Sömmerska: Nina Nilsson. Blogg: En pysslande tös


Sömmerska: Patricia Ek. Blogg: Agnes Little
Sömmerska: Sabina Gómez Jansson. Blogg: PopcornSömmerska: Sara Häggblad Sahlberg. Blogg: Sara syr
Sömmerska: Siw Karlsson. Blogg: Smörsoppen
Sömmerska: Susanna Thyselius. Blogg: Strömming
Sömmerska: Yvonne Söderberg. Blogg: Turboneedle


Sömmerska: Jag själv :)Tycker du att det här verkar skoj? Häng då med på nästa Sew along. I januari drar jag igång en ny omgång. Vi får se vad det blir för sömnadsprojekt... Kom gärna med idéer genom att lämna en kommentar. Många vill sy en ny väska, andra vill sy ett plagg till sig själv, någon nämde underkläder och träningskläder... Hela tanken med Sew along är att man ska utmana sig själv att lära sig något nytt. Men framförallt ska man ha roligt!

16 kommentarer:

 1. Åh vad roligt att se alla färdiga väskor! Och det stämmer verkligen det du skrev att ingen är den andra lik. Härligt att se dem tillsammans och framför allt vad ROLIGT det var att få vara med!!
  Har ingen riktig idé på vad vi kan sy härnäst. Jag kikar på andra väskmodeller men behöver även sy tunikor till mig själv. Vad det än blir kommer jag nog försöka vara med för detta vill jag absolut göra om!
  STORT TACK för att du ordnat detta underbart roliga Karin!

  SvaraRadera
 2. Så många fina, nästa gång hoppas jag att jag har tid att vara med.

  SvaraRadera
 3. Sån fin sammanställning! :) Underbar väskor allihop!

  Underkläder typ en BH vore roligt att sy :)

  SvaraRadera
 4. Fridoli: Nöjet helt på min sida! :)

  Marina: Nästa gång måste du vara med!

  Strömming:Jag blir alldeles nervös av tanken att sy underkläder. Låter så himla svårt. Men jag har velat prova länge och Mulliga M är så ruskigt duktig på att sy underkläder. Bra idé!

  SvaraRadera
 5. Oj så skoj att få se! Jag hade gärna varit med om inte vårdvändor kommit emellan. Hoppas på fler i framtiden.. Tills dess smyger jag här i kulisserna och drömmer...

  SvaraRadera
 6. Å så kul att se allas väskor. Tyvärr finns min inte klar ännu. Men snart så.

  SvaraRadera
 7. Wow! Vi har varit fantastiskt duktiga. Vilka underbara väskor det blev! Tack underbara Karin för allt jobb du har haft med detta!

  Jag är gärna med på nästa Sew Along. Jag kan tänka mig att sy en till väska (Weekender), sy trosor,BH eller sy ett klädesplagg. Kanske en tunika ur boken Sew Serendipity. You name it och jag hänger på. Ha ett riktigt Gott Nytt År, så hoppas vi på många härliga sy-stunder under 2012, eller hur.

  SvaraRadera
 8. Heja, heja ni som snart är framme!

  SvaraRadera
 9. Missade starten på den sew along som nu är klar, men jag hoppas på nästa! Känner nog också mest för att sy en väska. Ska bli spännande att se vad det blir!

  SvaraRadera
 10. Men så många fina väskor, å vad duktiga vi är allihopa!!!!

  Jag vill sy en sommarklänning eller kanske ett herrplagg? Då skulle maken min bli glad :-)

  SvaraRadera
 11. Fantastikt vilket gäng underbara väskor! Alla är olika varandra och fina på sitt sätt. Kul att se skillnaderna fast vi använt samma mönster. Är gärna med i ännu en Sew along men underkläder passar jag nog på... Förstår att det kan bli svårt att hitta nått att sy som alla gillar men även om det skulle underkläder nästa gång kanske det blir något jag gillar näst nästa gång:) Orkar du hålla i en omgång till Karin? Stort tack igen för att du drog igång detta och ett gott nytt år till er alla!

  SvaraRadera
 12. Kul att se alla fina väskor. Min är också snart klar nu. Till nästa sew-along syr jag gärna något klädesplagg till mig själv, tex en tunika

  SvaraRadera
 13. Oh, vad vi kan! Nu har jag varit inne på alla era andras bloggar och tittat och kommenterat. Kul bi-effekt att hitta till nya sybloggar!

  SvaraRadera
 14. Kul att se syglädjen riktigt lyser!

  SvaraRadera
 15. Vill tacka för ett jättebra initiativ och mycket bra blogginlägg med fina bilder, samt bra support och peppning på FB-sidan. Kanon att Strömming ordnade med beställningen av tillbehör!
  Tänk att ETT mönster kunde skapa så många olika väskor!
  Du har fått mig att öppna ögonen för de vackra Amy Butler-tygerna och inte minst de fina väskmönstren. Har beställt två från utlandet... ;-)

  SvaraRadera
 16. och så har vi några riiiiktiga eftersläntare som kommer drygt ett år efter :D

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin