måndag 18 juni 2012

99 kronors rea i butiken


Här kommer ytterligare en omgång plånböcker. Så färgglada och fina de är! Det gäller att hålla i sina pengar såhär veckan innan midsommar :) Men vill ändå tipsa om att det pågår en midsommar-rea i butiken. Passa på att handla flera tyger till rabatterat pris.

Många av er har redan hittat till kampanjtygerna i butiken, tack vare mitt nyhetsbrev. Vill du också ta del av erbjudanden och nyheter först av alla, klicka på länken och lämna din e-post.

3 kommentarer:

 1. Skulle vilja köpa tyg och försöka sy picnic blanket skirt som du länkade till på Tilly and the buttons. Har du en aning om ca hur mycket tyg som går åt. Jag e en normal 38/40. Jag e inte så bra på att uppskatta och har inte sytt så mycket...Va tror du om tyget forest fullbloom
  Mvh Sara

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Den kjolen är verkligen jättefin! Känner mig osäker på tygåtgång, men ska försöka läsa in mig på inlägget så kan jag återkomma. Gällande tyget forest fullbloom så är det ett litet tjockare tyg som lämpar sig för inredning. Jag skulle gå på ett litet mer följsamt tyg. Återkommer gällande tygåtgång!

   Radera
 2. Nu är min plånbok också färdig, finns på bloggen, tog en stund då jag väntade på att kam-tången skulle komma med posten. Tack än en gång för en kul sew-along! Kan hända att jag hänger med flera gånger. =)

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin