måndag 4 juni 2012

nano IRO äntligen på väg!
Kommer ni ihåg dessa fina tyger som jag beställde hem i februari? Nu äntligen är de på väg hem och inom en vecka finns de tillgängliga i butiken. Som jag har längtat efter dessa tunna fina bomullstyger!

Äntligen finns de perfekta tygerna till de fina modellerna ur de japanska mönsterböckerna som jag säljer. Har länge saknat passande tyger, men nu äntligen har jag kunnat utöka sortimentet med dessa tyger.

Mönsterböckerna innehåller en mängd olika mönster och man får med andra ord väldigt många mönster för pengarna. Har ni inte redan böckerna finns de att köpa här.
9 kommentarer:

 1. Oh, vad roligt! Jag har också längtat efter dem!!

  SvaraRadera
 2. Ja dom är så fina! Har du förresten sett att det finns en Nano IRO bok med bara bara dessa tyger? :) Har den inte själv men funderar att köpa den... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset, det visste jag inte...

   Radera
 3. Äntligen Karin!
  Kunde man ha önskat sig en bättre födelsedagspresent. Jag hade nästan tappat hoppet om dem. Nu gäller det att börja bläddra i böckerna och välja modeller. Gick det att få tygprover eller?
  Kram Kristina Bohman

  SvaraRadera
  Svar
  1. Grattis på födelsedagen Kristina! Jag skickar med glädje över tygprover så snart jag har fått hem tygerna :)

   Radera
 4. Ååååh vilka vackra!! Och vilka kantband!

  SvaraRadera
 5. Åh vad kul, och jag som precis beställt en massa hos dig! Vill ha boken med barnkläder också, och de laminerade Amy-tygerna och såklart de här tygerna... Hjälp ;-)

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin