fredag 22 mars 2013

Gillestuga goes butik!


 Här har ni min murriga gillestuga. Vad ska man med en gillestuga till egentligen? På 70-talet tyckte man kanske att det var toppen med ett mysigt (!?) rum i källaren där man kunde ? Ja, vad?
Ni ser ju själva. En tjock-TV tillsammans med en malplacerad soffa och en skranglig klädhängare. Vad göra?


Jo, man tar lite färg, några Elfa-hyllor och lite annat piff och så gör man om rummet till en butik. Jag har ju sedan tidigare butik i källarplanet, men den har gradvis svämmat över in i andra delar av nedervåningen. Med andra ord, dags att ge butiken det utrymmet den förtjänar! (Samtidigt återerövrar jag mitt syrum!)

Häromdagen drömde jag om hur min drömbutik skulle kunna se ut. Läs här om ni är nyfikna. Riktigt så stort och fint kommer det inte att bli, men det kanske är ett steg i rätt riktning? Istället för att vara missnöjd över det jag saknar får jag vara glad för det jag har. Snusförnumstigt? Ja, kanske, men samtidigt vill jag hellre göra något än inget alls.

Nu väntar en hel del arbete, återkommer med bilder!

7 kommentarer:

 1. Å vad kul!! Måste nog göra en utflykt snart, känner jag!
  Vår gillestuga är en kombination av syrum och myshörna med brasa, sköna stolar och finTV. Bra sätt att få sällis i syrummet på kvällarna. ;-)

  SvaraRadera
 2. Synd att det är så långt bort... Men jag tycker att det ska bli så spännande att få se din remake av gillestugan. Du kommer få till det bra :-)

  SvaraRadera
 3. Ser fram emot kommande bilder på renoveringen!Vem drömmer inte om att få det där extra rummet som mans skulle behöva för just det projektet! :-)

  SvaraRadera
 4. Sååå spännande Karin! Jag har syrummet i vår lilla gillestuga och snart flyttar mannen och datorn ner :)

  SvaraRadera
 5. Vad härligt! Det ska bli spännande att följa förvandlingen :-)

  Jag syr i vår tvättstuga, men drömmer ibland om att göra om vårt "musikrum" till systudio...

  Kommer definitivt och hälsar på när du kommit i ordning!

  SvaraRadera
 6. Blir spännande att se färdigt! :-)

  SvaraRadera
 7. Vad roligt att höra om vad ni gör/har era gillestugor till :) Egentligen är det väl det ultimata pyssel- och syrummet, ska vi vara överens om det? :) :)

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin