söndag 24 mars 2013

Regnkappsparad!

Här kommer regnkappsparaden! Varje sew along brukar ju krönas med en härlig uppvisning och så även denna gång!


Först ut är Linnéas:


Sen kommer Katarinas:


Leeas:


 Jag valde också det gröna fina Passion Lily-tyget till min kappa:


Här ser ni Yvonnes:


Jennie sydde sin av det läckra siffertyget:


Här nedan ser ni Åsas:


Sist men inte minst ser vi Kristinas pastelligt läckra jacka sydd av tyget med kålhuvuden:


Vilka fina jackor vi knåpade ihop! Nu kan det börja regna! För er som känner att ni vill sy en sådan här fin regnkappa, så finns ju sew alongen kvar. Dessutom finns det färdiga materialpaket i butiken till nedsatt pris!

Nyheter gällande kommande sew alonger

Det här var min sjunde sew along och lika roligt som det är inspirerande att hålla i dessa sew alonger, är det tidskrävande. Det blir många timmar framför maskinerna och datorn för att få till en sew along. Men jag tycker ju att det är så roligt och jag har velat dela med mig av min syglädje (och viss kunskap) med er. Dessutom får jag så otroligt mycket positiv respons tillbaka och det är glädjande att höra att ni är många som uppskattar detta! 

Jag har redan ett gäng nya sew alonger planerade och dessa kommer att presenteras i bloggen inom kort. Det som kommer att vara nytt är att jag kommer att ta betalt för mitt arbete som jag lägger ner. Jag driver ju ett företag och hur roligt jag än kan tycka det är att anordna sew alonger tar det tid från mitt företagande och varje sew along drar fler och fler intresserade = väldigt mycket tid! Min förhoppning är att ni även i fortsättningen vill vara med och sy olika saker, även om det kommer att kosta lite. Detaljerna kommer som sagt inom kort :)

13 kommentarer:

 1. Jag har ju precis hittat hit och tyckte det var jättekul med sew along, så jag vill fortsätta. :) Förstår att det är en massa jobb för dig så jag tycker du gör helt rätt i att ta betalt.

  Tyckte det var smidigt att köpa ett färdigt materialpaket från dig så om du fortsätter med sådana och lägger på en kostnad för ditt arbete är inte det fel. Kan ju va ett sätt i alla fall...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för din feedback ZenJenFo! Extra roligt att höra att ni "nya" också kan tänka er att betala för detta. Hoppas att du gillar mina planerade sew alonger :)

   Radera
 2. Heja!!!! Vad jag har väntat på att detta. Bra Karin att du äntligen värdesätter ditt arbete själv. Jag värdesätter det enormt och ser ingen anledning till att du ska lägga ner tiden gratis.
  Jag är absolut med på att betala.
  Och framför allt sjukt nyfiken på vad du har planerat för sewalonger!!
  Man kanske kan få köpa livstidsabonemang?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Karin W, tack! Livstidsabonnemang... Skulle vara du till det då ;)

   Radera
 3. Jag håller med ovanstående talare. Materialpaket med eller utan mönster är så skönt att kunna köpa. Speciellt om man bor långt från en tygaffär och inte har bil. Man vet att man får det som behövs och att tyget är av en kvalitet som passar projektet.

  Ps: regnkapporna är jättefina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Josse för dina tankar. Skönt att få lite hejarop kring detta!

   Radera
 4. Håller fullständigt med dom övriga. Det var min första sew along och garanterat inte den sista. Och självklart ska du ta betalt för arbetet du lägger ner.

  SvaraRadera
 5. Håller fullständigt med dom övriga. Det var min första sew along och garanterat inte den sista. Och självklart ska du ta betalt för arbetet du lägger ner.

  SvaraRadera
 6. Hej Karin

  Färdiga paket med mönster och allt, toppen.
  Självklart ska su ta betalt.
  Jag hänger med.

  Något nytt på foderfronten? Pratar om regnkappan jag syr i
  Sandlewood, du skulle få hem matchande tyg till foder eller har jag drömt?

  Gerd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej Gerd du har inte drömt ;) Jag väntar på svar gällande ankomst. Var i kontakt med kundtjänst i fredags. Håller mina tummar och tår att det kommer nu i början av veckan!
   Tack även för kloka tankar om sew along.

   Radera
 7. Jag har än så länge inte hängt med på regnkappe-sew alongen men mönster är införskaffat och jag ska bara hitta något bra tyg som jag fastnar för!

  Tycker det är perfekt att det även går att komma åt inläggen i efterhand. Så jag kan sy även om tiden för stunden inte finns. Även om det är lite extra kul att göra det direkt och vara med i snacket i fb-gruppen!

  Gillar dina sew-alonger och kommer definitivt hänga på även om det är betalvariant!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Liten tös, roligt att höra att du även uppskattar sew alongerna i efterhand!

   Radera
 8. Klart som korvspad att du ska ta betalt!!! Har inte varit med på sew along än men planerar att vara det så fort jag vågar :0) är helt novis inom sytt så jag får nog prova nått riktigt lätt först. :0)

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin