måndag 25 mars 2013

Vinn Laurel från Colette Patterns
Precis som det står på bilden så får man nyheter och erbjudanden om man prenumererar på mitt nyhetsbrev. Personligen är jag restriktiv med vilka som får skicka nyhetsbrev till mig. Det ska kännas värdefullt att ta del av ett nyhetsbrev. Jag vill dessutom att de kommer regelbundet och inte är överbelamrade med information. Dessutom tycker jag att man ska få extra bonusar om jag står på någon lista. Detta försöker jag ha i åtanke när jag skriver mina nyhetsbrev. Tack till alla er som redan läser nyhetsbreven! Ni som vill börja prenumerera kan klicka på bilden eller denna länk: Starta prenumeration!

Den här veckan kommer jag att lotta ut mönster från Colette Patterns. Utlottningen riktar sig enbart till mina nyhetsbrevsläsare.
Mer info kommer i nyhetsbrevet.

2 kommentarer:

 1. Jag håller med till fullo, det ska finnas någon mening med ett nyhetsbrev. Ett kriterium som jag kör stenhårt på är att om jag inte läser typ tre nyhetsbrev på rad från något ställe, så slutar jag prenumerera på det. Fungerar mycket bra faktiskt och så blir det inte att det bara åker i soporna så fort det landar i inboxen. Tror faktiskt att ditt är den enda jag läser på en gång det dyker upp, tror det har att göra med att det inte tar en kvart att ta sig igenom det, också för att det står roliga grejer i det förstås. :)

  Appropå ditt tidigare inlägg om sew alongerna tycker jag det är självklart att du ska ta betalt för dom, tror ingen kommer att låta bli att vara med för att det kostar en slant, under förutsättning att det inte blir superdyrt förstås. Det blir också kanske mer motiverat att göra svårare saker som underkläder (skulle jag aldrig våga ge mig på själv) eller festkläder, medans en necessär kanske man inte betalar lika mycket för att vara med på. Men det tar ju inte lika mycket tid heller så det blir kanske automatiskt billigare.

  Stort lycka till!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt att höra dina tankar om nyhetsbrev. Det där med att om man inte läst tre i rad gillade jag! Det ska jag verkligen ta till mig och ha i åtanke när jag skriver mina :) Tack även för dina tankar kring sew alongerna!

   Radera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin