måndag 7 februari 2011

Från första början...
... Kunde det se ut så här. Jag satt och rensade bland foton och hittade en mapp från 2007/08 med mina första sydda alster. Eller första kanske är att ta i, men bland de första som jag bloggade om. Får jag lov att presentera.... Mysbyxan, singoallan och tetra-neccesären!! :) Känns de igen? Sedan följde muddbyxan, näsduksfodralet och raglantröjan... Åh vad jag är stolt över mina små skapelser, även dessa sydda med ovan hand men med en massa lust! Lusten har jag kvar och kanske har den ovana handen blivit lite mera van... Vad var det första ni bloggade om?
Posted by Picasa

9 kommentarer:

 1. Ojoj, det där inlägget minns jag väldigt väl! Vad roligt att se. Minns du att mina första klädfoton publicerades hos Maasa? Det var 3 år sedan :)

  SvaraRadera
 2. förklädesklänningen var nog min första kreation =) Men singoallan, muddbyxan och tetran har sytts av ovana händer här hemma =)

  SvaraRadera
 3. Tack för tygerna, de kom idag. Jag har give away snart, håll utkik...

  SvaraRadera
 4. Åh vad roligt att höra om era första bloggalster!

  SvaraRadera
 5. Det förste jag bloggade om var en mysbyxa i form 2 efter meedom, det säger jo sitt.. och en tröja med mudd i alla kanter for jag krånglade redan då med min första kombi over/coverlock!

  SvaraRadera
 6. Åh vad roligt! Var tvungen att gå in och titta vad jag hade lagt upp. En velourtunika till min dåvarande yngsta, 1år och 7månader. Nu fyller hon snart 5 :)!

  SvaraRadera
 7. Visst är det roligt att ha sin egen blogg att gå tillbaka och kolla i, och minnas vad man gjort för olika saker.
  Mitt första inlägg gjorde jag 13 feb 2008 så min blogg firar 3 år på söndag! Inlägget handlade om ett par tovade tofflor med döskallar på...

  SvaraRadera
 8. *fnissar*
  vilken rolig grej!! ska se om jag kan göra ett liknande inlägg för det var verkligen kul att se. och som du har utvecklats sen!!!!! fast jag har ju knappast hållt på lika länge som du...

  SvaraRadera
 9. Åh, det kommer jag ihåg! Oj, vad vi skrev om din singoallatunika på forumet där vi hängde då.

  Jag kollade just och mitt första inlägg handlade om att jag var på semester... Inte en bild, ingenting. När jag sedan bloggade på "allvar" blev det ett par shorts till min då enda son.

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin