måndag 14 februari 2011

Gratis mönster


Vilken morgon! -23 grader och sol! Om några månader gäller förhoppningsvis det omvända, +23 grader och sol... Ordentligt påklädda promenerade vi till skolan, M och jag. Väl framme vid skolan trodde vi att nästipparna skulle trilla av. Då var det skönt att komma in och värma sig en stund. När jag gick hem igen kunde jag njuta av en sol som så sakteliga klättrar upp för himlen och redan på långt håll slogs jag av hur vacker vår stora björk är. Vi har en stor björk på framsidan av vår tomt som är vacker alla årstider! Vet hur svårt det är att återge vyer som dessa, men jag kunde inte låta bli att ta en närbild, när jag kom hem. Visst är den fin? Slogs av vilket vackert mönster det skulle kunna vara på en tapet, eller textil.

Appropå mönster vill jag göra er uppmärksamma på att jag så smått börjat lägga upp länkar till olika gratismönster på nätet. Det finns en hel uppsjö att välja från, men jag kommer att lägga upp mina favoriter. Än så länge finns bara Amy Butler representerad tillsammans med mitt sjalkragsmönster under fliken "gratis mönster". Ta gärna en titt och se om du hittar något användbart.

Ha en strålande fin dag!
Posted by Picasa

4 kommentarer:

 1. Åh, solen är ju väl det enda man behöver. JAg hatar kylan, för jag kommer från värme men jag har kompromissa med väder nu, är det ljus och klar i himlet då är jag faktikst lika glad. Tack för dina besök hos mig, jag kikar då och då här också, du gör underbara kläder, och silka tutorialer, nu måste jag läsa en stund! Marimekko tyget kostar 376, inte billig, men en pytelite bit som man kombinerar med svart måste jag ha! Vill sy en klänning till mig, hihihi, och så måste jag banta oxå, not bad!

  SvaraRadera
 2. Tänk vad tiden går och både träd och barn växer. Under dena björk låg både du och dina tre systrar i liggvagnen och sov till björklövens sus. fantastiskt vacker bild mam

  SvaraRadera
 3. Tack för din kommentar på bloggen. Ska in och kolla dina mönster...

  SvaraRadera
 4. Å, stoff och stil... velour i några färger, massa med mudd, microfleece... knappar, vliesofix, val-elefant och svamp trikå. Och så lite prickigt bomullstyg. Hehe. Det var ett stooooort paket. Och dyrt :)

  Ja, vilken härlig dag vi har haft! Underbar fantastisk sol, och så vackert ute! Generöst att du delar med dig av dina mönster :)

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin