tisdag 22 februari 2011

Testpatrull sökes!Mina nya KAM-knappar testas för fullt här hemma, men jag behöver mer "hard-core-testning" innan jag känner mig säker på att dessa knappar håller måttet. Eftersom jag saknar testperson i storlek 56-62 vill jag höra om det finns någon annan som vill testa en body och en dregglis? Det jag vill veta är:

 • Håller knapparna i tvätten?
 • Hur är de att öppna och stänga? 
 • Håller den mjuka bambuinterlocken för slitaget med knapparna?
Summa summarum, pallar de för trycket helt enkelt?

Min första känsla är att knapparna är bra, men lite trögare än vanliga prymknappar att öppna och att stänga. Men man ska inte vara rädd för att ta i... Men håller tyget? Efter det att jag sytt bodyn kom jag också att tänka på att det blir ganska tjockt där tryckknappen sitter och kanske är det inget skönt för magsovare? Jag satte medvetet i prymknappar i grenen för att testpatrullen ska kunna jämföra. Dessutom valde jag medvetet bambuinterlock som är så extremt mjukt och följsamt, bara för att utsätta knapparna för största möjliga utmaning. Blir ju ett sätt för den som testar att även få prova Strömmings bambuinterlock :)

Någon som vill testa bodyn?


Någon som vill testa dregglisen?

Lämna i så fall en kommentar, så skickar jag hem för testning, självklart kostnadsfritt. Ett stort tack i förhand till er som kan tänkas vilja hjälpa mig!

9 kommentarer:

 1. Jag tänker på en gång på Jessikas minsting, han borde ha den storleken....Hon vill säkert testa/ Bea

  SvaraRadera
 2. Åh, jag vill gärna testa. Men min lilla kille är ju en 68, nästan en 74. Dregglisar däremot förbrukar han flera om dagen... Och lila är ju så snyggt!

  SvaraRadera
 3. Så snyggt!

  JAg lovar dig, knapparna håller måtter men behöver förstärkas med ett lager tyg. De håller i tunn tunn PUL bara man förstärker. Och trögheten är en vanesak, det krävs en lite annan knyck för att det ska gå enkelt men när man vant sig sitter de toppen. Och tvättar klarar de, 95 grader också! De är ju mest till blöjor och då utsätts de för grymma påfrestningar både vid användning och vid tvätt. :) Lovar du kommer bli nöjd.

  Syrrans lilla grabb har strl 62 :)

  SvaraRadera
 4. Mina knappar har hållt 60 graders tvättar och torktumlingar, tvätt efter tvätt :-).. Jag har de på mina dregglisar. Synd att vera redan drar storlek 68, bodyn ser jättefin ut!!

  SvaraRadera
 5. Jag testar gärna! Min lilla Majken är 6 veckor gammal och 4,5 kilo tung. Har precis bytt från storlek 50 till 56 på henne. Bodyn ser verkligen jättefin ut, och omlott är en favorit när man har en bebis som inte gillar skötbordet!

  SvaraRadera
 6. Åhh vilket fint set! Är sååå nyfiken på det där tyget. alla säger att det är underbart ju...! Är helt säker på att knapparna håller bra!

  SvaraRadera
 7. Jag hade gärna testat bodyn på E, men han är på väg in i storlek 68 med stormsteg. Han väger nu 6040 gram och är 60,5 lång!

  SvaraRadera
 8. Hej!

  Vad roligt att ni vill agera testpatrull! Om jag hängde med rätt så får Petra testa dregglis och Annas lilla Majken testa body. Maila mig era adresser på info@karinottilia.se så skickar jag omgående. :)

  SvaraRadera
 9. Superfint!
  Och jag kan lova dig att knapparna håller. Jag har mina på tygblöjor och de håller både för tvätt i höga temperaturer och frekvent användande.

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin