söndag 20 februari 2011

Smågodis?
Oj vilka härliga dagar det har varit på Syfestivalen! Härliga tyger och en massa härliga människor! Men imorse kändes det helt okej att skrota runt i morgonrocken lite längre än vanligt, och gå igenom alla tyger jag fått med mig hem!

Ser även att alla har haft full aktivitet i sina bloggar under helgen och jag har en massa skoj att läsa ikapp. Dessutom låg det en trave post och väntade i fredagskväll när jag kom hem, bla KAM knappar som jag beställt härifrån. Jag har inte hunnit prova dessa knappar tidigare, men blev frestad efter att ha hört så mycket gott om dem. Man kunde beställa Ooga Booga knappar, vilket jag inte kunde motstå och sen fanns det en hel del andra tryck. Lite extra roligt tycker jag. Trycket på de präglade knapparna kunde gott ha synts lite mer kan jag tycka, men för övrigt är jag nöjd.

Priset då? Jag betalade ca 400kr för 520 knappar inklusive frakt. Det tog precis en vecka från det att jag lade beställningen. Verktyget hade jag sedan tidigare, jag har tången och inte den stora pressen. Tången kanske kostar runt 200kr.

Provade att sy en dregglis och knappa dit plastknapparna. Lite overkill kanske att använda de präglade knapparna till Iris visa, som är så vackert i sig och mönstrat, men jag kunde inte låta bli att använda blomknapparna "Daisy". Så fina!
Posted by Picasa

6 kommentarer:

 1. Åh så fina, blev också sugen...

  SvaraRadera
 2. bästa sygodiset för tillfället - tryckknappar :)

  SvaraRadera
 3. Är också sugen på dessa knappar. Plast känns bättre än metall mot ömtåliga hudar.

  SvaraRadera
 4. Åh, vilka fina knappar! Har precis fått hem min tång :-)

  SvaraRadera
 5. jag gillar ocksa dessa knappar men jag har haft en hel del problem med dem. Vissa knäpper inte, vissa gar inte att fa upp när man knäppt dem. Är det nat problem som du känner igen?

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin