söndag 6 februari 2011

Min baby...

Kom att tänka på att jag har haft min Babylock i dryga året nu och jag är bara så glad över att jag köpte den! Om någon funderar på om den är värd priset, så är svaret JA i alla kategorier. Jag köpte ett demoex och priset var ju lite lägre då. Min modell är en Imagine Wave och jag har inte använt wavesömmen så mycket. Men den är fin som kantavslut och jag använde nog den varianten när jag sydde min cozy innan jul. Det blev jättefint. Åh, min baby...-Posted using BlogPress from my iPhone

5 kommentarer:

 1. Vilka fina saker du syr! Tunikan i inlägget under är underbar :-) Är sugen på att utöka mitt symaskinsförråd med en overlock (är det vad du har där?) och det låter ju verkligen som att det är värt det på dig :-)

  SvaraRadera
 2. Fröken Pyssel, det är en overlock. En lite lyxigare variant som är självträdande! Ja, lite trädning gör ja ju förstås, men det är sån skillnad jämfört med min gamla som var av standardmodell. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag kan bara hålla med! Jag har en Evolve Wave som jag också köpte som demoex och jag har verkligen aldrig ångrat mig! Den syr så fint, så fint. Varje gång!

  SvaraRadera
 4. Jag har en likadan och jag säger samma som du - den är min baby!!!!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin