lördag 5 februari 2011

Svart är fint!


Svart är fint, men jag syr inte så ofta i svart. Men till dessa små filurer passade svart fin-fint! Hade gärna velat haft svart velour eller annat mjukistyg hemma så att jag kunnat sy ett par matchande muddisar till. Men icke. Det fick bli ett par svarta jeans till istället, ihoppysslade av ett par avlagda vuxenjeans. Har jeansen på bild i mobilen, så dessa får jag visa upp senare. Denna body finns till försäljning tillsammans med de andra i samma tyg på Uppsala Handkraft.
I morgon är det söndag och då tänkte jag köra ett riktigt långkok. Fläskotletter i gryta som får puttra länge på min vedspis tillsammans med morötter, lök, kalvfond, lagerblad och lite annat smått och gott. Allt sköter sig själv och jag kan med gott samvete spendera tid i syrummet. En tunika ligger tillklippt till lilla M i det fina tyget från NeaNobelle som damp ner i brevlådan häromdagen. Dessutom ska jag posta tyger till Amandha och Fjällmor, härligt att få skicka iväg lite tyger![Image]
Posted by Picasa

5 kommentarer:

 1. apropå velour så gillar jag mjuka tygers velour också. Ok att den inte är riktigt i kavlitet med hilco men gillar den bättre är SoS. Och för priset är den toppen!

  SvaraRadera
 2. Så fin, det är faktiskt fint med svart även på små babykläder.

  Jag såg på scarfsen jag vann av dig att du har färgade tryckknappar, vart har du köpt dem och är de bra?

  SvaraRadera
 3. Jättefint:) Tycker också svart är snyggt.

  SvaraRadera
 4. Svart var ju jättefint! Måste kanske köpa lite svart tyg att använda till sonen.

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin