fredag 18 februari 2011

Vilken dag!

Vilket ös!!! Syfestivalen rivstartade och det kom en massa glada tygköpare till montern. Dessutom var det roligt att träffa flera andra sybloggare :)

Det var så roligt att klippa tyg och snacka skit, så jag kommer och hjälper Jenny i morgon igen... Kanske ses vi då?- Posted using BlogPress from my iPhone

7 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder! Jag kom aldrig iväg till syfestivalen idag för barnen blev så klart sjuka! Har ordnat med barnvakt till i morgon så då gör jag ett nytt försök...

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga bilder och vilka tyger, tur att jag inte kom, hade ruinerat mig.....Det är så typiskt att jag skulle vara i Stockholm mån-ons och missa syfestivalen med två dagar! Nån gång ska jag lyckas ta mig ner. Förstår att du är frivillig till en andra dag :-)

  SvaraRadera
 3. Jag var där och jag handlade. Hade glömt bort att jag läst att du skulle hjälpa till :(
  Jag var iaf där tidigt och ni visade så fina jackor som ni sytt av töff-töff-tyg!! Barnen (och maken) gillade tyget - även svamparna som fick komma hem tillsammans med bilarna.

  SvaraRadera
 4. Ååh! Det är underbart att vara på syfestivalen, men i år kommer jag inte upp dit. De senaste åren har jag haft förmånen att få vara assistent åt Lisa i hennes monter, men i år blir det Jönköping för vår del istället, men det är något särskilt med Stockholmsmässorna. Jag gissar att du har lite ont i fötterna och benen efter en hel dag där. Ha en fortsatt rolig och händelserik helg!

  SvaraRadera
 5. Jag kommer på söndag, Karin! Tänk om du vore där då också. Annars ska jag i alla fall klämma på dina fina alster.

  SvaraRadera
 6. Underbar karamellfärgat reportage!

  SvaraRadera
 7. Ni hade det så fint i montern! Mönster och tyger fick följa med hem. Så glad man blev efter att träffa er och pratat lite. Tror att de tre gångerna jag gick förbi kunde blivit en fjärde ;) Lycka till idag också!

  SvaraRadera

Hej! Lämna gärna en kommentar. Glada hälsningar från Karin